Парфумований спрей для тіла та волосся "Піна колада"
Ми вже з вами знайомились із брендом BIOselect® , коли робили розпаковку: https://club.makeup.com.ua/post/36884/ .
Я обрала для себе парфумовани спрей для волосся і тіла з ароматом «Піна колада» - а все чому?) звісно , бо там є кокос🥥
З приводу пакування та вартості:
Бачимо пластиковову бутилочку об'ємом 100ml.
Вартість - 495грн.
На ній розміщена наклейка із необхідною інформацією , та логотип бренду у вигляді стилізованого золотого дерева.
Дозатор
Засіб розпилюється за допомогою дозатора, який щільно закривається прозорою кришечкою .
Дозатор розпилює рівномірно , не плюється та не витікає, зручно розпроділяється.
Відео, аромат та враження
Аромат по опису має містити в собі нотки апельсину , та акценти кокосу .
Перша асоціація:
При відкритті і першому пшику - я спочатку відчула спиртову віддушку😣
Буквально на пару секунд, після цього мене огорнув дуже інтенсивний , теплий, солодкуватий аромат, навіть трішки задушливий.
Особисто я спочатку не відчула ні апельсину, ні кокосу - для мене був аромат ніби східних прянощів, коли в спеку йдеш по базарчику на острові, відчуваєш розкалений асфальт і стоять палатки, в яких продають багато прянощів - і цей аромат на стільки інтенсивний, що паморочиться в голові.
Через годину я вже не відчуваю даних запахів, лише коли близько підношу пасмо волосся, або руку до обличчя.
І на волоссі аромат досі грає прянощами , а на шкірі віддалено віддає нотками соковитого апельсину.
Під кінець дня аромат ледь відчутний , але досі тримається і саме в цей період я відчуваю нотки кокосу.
Запах дуже приємний, теплий , солодкий , але не занадто .
На ранок - аромат на мені зникає. Потрібно знову поновити .
Також виробник зазначає, що засіб засіб збагачений кокосовою олією, що надає зволожувальну і живильну дію на шкіру і локони.
Але в складі на першому місці Alcohol Denat і я хвилююсь , чи з часом саме даний компонент не нашкодить🧐 Адже він може стягувати шкіру , та пересушувати волосся. Наразі протягом тижня використання - я не відслідковувал дані зміни , але буду уважна.
Що ще хочу відзначити - аромат досить теплий та інтенсивний.
Я використовувала його в період дощів і мені подобалось , як він відкривається , та був досить комфортним .
На вихідних погода змінилась, на вулиці стало тепло, я не аналізуючи дані зміни , як завжди зібралась , пшикнулась даним спреєм і поїхали гуляти в гідропарк.
І от поки я їхала в машині - аромат в теплі мене на стільки душив, що мене почало нудити 😟
Я і так схильна періодично закачуватись в транспорті. А тут буквально на перших хвилинах.
З приємних моментів - я все ж отримала комплімент з приводу аромату.
Була в театрі. Після закінчення вистави, до виходу, було велике скупчення людей , та подружка стояла близько, позаді мене.
І говорить: - в тебе так приємно пахне волосся ( при тому, що я пшикала ще зранку, а це вже було близько 21:00) .
Тобто даний аромат для власника майже не відчутний, але є певний приємний шлейф, які відчувають оточуючі і він досаттньо комплементарний.
Висновки :
🔶красива, компактна бутилочка
🔶зручний дозатор
🔶веганськаформула, не тестувалося на тваринах
🔶аромат стійкий, цікавий
🔶економний, адже завдяки інтенсивності запаху достатньо лише декілька пшиків.
🔶даний аромат для любителів солодких запахів
🔶я б з досвіду рекомендувала його використовувати на холодну погоду
Коментарі (0)