Пінцет для брів зі скошеними крайками Staleks
Відгуки на цей пінцет дивують, мʼяко кажучи
Пінцет для брів Staleks, з непрофесійної серії - "classic" 10/3, зі скошеними крайками зацікавив високим рейтингом (5 ⭐️) та великою кількістю відгуків, при чому, дуже суперечливих та кардинально різних.
Читаючи думки інших покупців на цей пінцет, склалося враження, що існує декілька різних партій, які рандомно відправляють на замовлення, де є ідеально зручні та гострі, і одночасно тупі та криві - з отвором між крайками.
Непереборна цікавість та бажання скласти свою думку про інструмент взяли гору і цей пінцет у мене.
Отже, огляд на пінцет:
Вироблено в Україні 🌾
Пакування: силіконовий чохол із замком-слайдером.
Зручно для зберігання та брати з собою. Наявна паперова вставка із інформацією про інструмент на трьох мовах. російську, на щастя, прибрали, порівнюючи з фото, що на сайті.
Матеріал: нержавіюча сталь, матова, не слизька. Матеріал зручно і надійно лежить в руці, не вистрибує. Є насічки на ручках для фіксації інструменту
Розмір: 9 см (довжина); ширина кромки - 4мм.
Особливість: скошені робочі крайки. В моєму пінцеті вони ідеально щільно прилягають одна до одної, без зазору.
Форма ручок - пряма, з насічками.
Гострота: супер гострі та тонкі кромки (0,5 мм). Вони дають добре захватити волосинку, навіть тоненьку та
коротку.
Враження від використання: з цим пінцетом мені вдається швидко підправляти форму брів, висмикуючі волоски в незручних місцях, обережно вириваючи потрібну. Кромки тонкі, робочі площини змикаються ідеально, тому він добре справляється навіть з пушковими волосками.
Висновки: ергономічна форма буде сприяти швидкому та легкому оформленню брів, а гострота та комфортний матеріал зроблять процес корекції більш зручним!
Я залишилася задоволена пінцетом, не дивлячись на суперечливі відгуки. Ціна-якість мене влаштовують, як споживачку для домашніх процедур.
Отже, можу радити і вам ☺️
На нього зараз знижка: 104 (з ЄС - 100) ₴ замість 130 ₴.
Коментарі (0)