Шлях до натуральності для пахв
Дезодорант натуральний "Півонія"🩷 Comex Ayurvedic Natural 24H
Дійшла я до покупки натурального дезодоранту поступово
З підліткового віку я почала користуватись аерозольними дезодорантами типу Rexona чи Nivea
Роками потому почали трубити про шкоду таких дейзиків, та й ціна на них стала по 100 гривень
Зізнаюсь, я важкувато переходила на кулькові дезодоранти через те, що вони довго висихали і залишали плями
В мене навіть був отой популярний мінеральний дезодорант кристал, та його я погано зрозуміла і викинула, бо почав псуватися і чорніти
Коли ж звикла до звичайних кулькових то, дівчата, мене почав турбувати алюміній в складі дезодорантів
І ось я пишу для вас про натуральний дезодорант Comex
Форматом він майже не відрізняється від звичних кулькових, та мені його приємніше використовувати
Кулька в нього невелика і на пахву не наноситься одразу багато засобу, тому вона і не така волога і швиденько стає готовою одягатися
Дезодорант має свіжий аромат чистоти, як в кондиціонера для білизни- мені сильно сподобався
Цей запах тримається на тілі доволі довго, а запаху поту не відчувається - він відсутній
Не можу сказати напевно як він працюватиме в спекотні дні, проте зараз я дуже задоволена цим дейзіком і хочу спробувати з іншими ароматами
Хто також таким користувався, які ще запахи порадите?
🌹
Коментарі (0)