OKazkova

З шампанським працюється краще :)

З шампанським працюється краще :)

Одразу хочу сказати, що я не вживаю алкоголь, і тим паче на роботі😄 Але ж ви вже знаєте, про що зараз піде мова😏

Нещодавно я придбала два парфумованих креми для рук від Mermade: Boyfriend і Champagne. Boyfriend залишила для домашнього користування, а Champagne «влаштувала» до себе на роботу. І це було дуже вдале рішення, тому що:

🍾На роботу потрібен був новий крем. Зазвичай я брала туди недорогі креми з найближчого магазину з косметикою, але цього разу мені хотілося чогось новенького й незвичного.

🍾 У крему дуже гарне стильне пакування. А на роботі хочеться мати побільше чогось приємного для споглядання😉

🍾 Гарний натуральний склад, що містить масла ши, манго та авокадо, а також вітаміни А, Е, С, В5. До того ж, в кремі немає мінеральних олій, силіконів та барвників. Таким добром хочеться маститися протягом всього дня.

🍾 Крем гарно доглядає за шкірою і при цьому швидко вбирається. Тож жирних слідів на робочій клавіатурі не залишить.

🍾 Я працюю в прохолодному приміщенні, де температура навесні 17-19 градусів. Спочатку спробувала крем в теплій квартирі, і аромат був яскравим та насиченим. Класний, приємний, але для мене він трошки «занадто» (просто я маю доволі своєрідне сприйняття парфумів, але то вже інша історія). Так от: віднесла кремчик на роботу, і в прохолодному приміщенні його аромат став стриманішим та ніжнішим. І так він сподобався мені ще більше! Заради експерименту тимчасово повернула його в квартиру, і він знов став таким же насиченим і яскравим, як і був спочатку. Цікава особливість! Хоча, напевно, зміна температури так впливає на всі парфумовані засоби🤔

Отже, тепер крем для рук Champagne став прикрасою мого робочого місця. Він не тільки гарно доглядає за шкірою рук, а й огортає ручки приємним ароматом, який хочеться відчувати знову і знову🥰

Дякую за увагу🫶