Швець Карина🤍

Косметичка в поїздку

Косметичка в поїздку

Я з тих людей, хто буквально ненавидить нагрібати з собою тонну косметики в поїздку. Коли їду до батьків, то можу максимально лайтово збиратись; до родичів хлопця ж тащу з собою просто здоровенну косметичку, ще й фен доводиться брати інколи 🤐 від такого я готова взвити просто, бо люблю брати з собою мінімум засобів, і бажано взагалі в міні-форматі, щоб не займати місце.

Дуже лайтово) міцелярку, вмивашку, тонік, засоби для волосся візьму у мами, тут мені з цим просто максимально пощастило. Навіть розчіску не беру, фен - тим паче 😂

На ранок - сироватка з азелогліцином;

на вечір - сироватка і крем з ретиналем Doctors, бо сьогодні ввечері буду робити саліцилово-азелаїновий пілінг і шкіра трошки підсушиться, тому це максимум з активів, що зможу використовувати ввечері (ще й текстура жирненька, якраз те, що треба). Якби не робила пілінг, то взяла б с собою свій препарат та сироватку Bravura.

Мінька спф на випадок, якщо доведеться кудись виходити без мейку - флюїд La Roche. Він такий фу, взагалі не подобається міні 😬 беру, щоб не тащити з собою здоровенну і важку банку крему Irena Eris (зате крем під очі все таки беру з собою).

Зволожуючий кремчик Derma-e, я його люблю і він жирненький, баночка зручна.

Маска Satara Natural Pearl - вже треба її нарешті спробувати, бо купила ще восени і чогось чекаю (???)

Для губ - бальзам Мермейд, і для рук кремчик, я його взагалі сильно полюбила.

Ну, для губ насправді ще мільйон блисків і олійок валяються у сумці🙄

Для тіла у мене є вдома крем, і дезодорант теж)

Завжди беру з собою якийсь мінімум декоративки, але майже ніколи нею не користуюсь.

Цього разу запланували зустріч з Олею, хоч я не впевнена, що мені буде не впадлу фарбуватись))) але все одно беру з собою мінімум.

Волюмайзер Катріс - ну тут не треба коментарів

Малесенька баночка - то гель Got2be для брів, звичайно ж до нього ще йде щіточка, яка в мене зараз помита сохне.

Для обличчя беру СС крем від СU Skin, рисову пудру Sweet lemon. Румʼяна візьму у мами)))

Очі - туш colour intense (я б і її не брала, але не впевнена, що мамина туш не закінчилась, тому закину) і зелена підводка maxi colour.

І невеличкий пензлик для пудри та румʼян)

Беру Mango Milk Shake FCP, він мені дуже подобається, але не факт, що буду душитись ним, бо в сумці теж валяється купа пробників і я навіть не памʼятаю яких, це під настрій)

Як бачите, моя косметичка взагалі мінімальна 😅 бо мені ще тащити мільйон всього на своєму горбу, тому що цього разу доведеться їхати самій, а не в теплій машинці, тому я взагалі скорочую кількість продуктів як можу)

Дякую за увагу і гарного дня🫶🏻