Iryna Koval

Weleda Skin Food Nourishing Cream

Weleda Skin Food Nourishing Cream
Weleda Skin Food Nourishing Cream

Після зимового періоду моя шкіра потребує інтенсивного живлення та зволоження, тому я вирішила перейти на якісну натуральну косметику для догляду за сухою шкірою обличчя. Мені важливо, щоб косметика не лише маскувала проблеми, але й допомагала шкірі активно з ними боротися, стимулюючи власні функції. Для себе я обрала нові продукти з лінійки Weleda Skin Food, які спеціально розроблені для сухої шкіри.

Сьогодні більш детально хочу поділитися враженнями саме про нічний та денний крем Weleda Skin Food.

Weleda Skin Food Nourishing Cream
Weleda Skin Food Nourishing Cream

Крем має невагому текстуру, яка швидко вбирається і не залишає липкого відчуття після нанесення, підходить для використання в якості бази під макіяж.

Завдяки рослинним екстрактам квітів фіалки, органічної календули та ромашки, крем ефективно заспокоює подразнення та сприяє відновленню шкіри. Також крем збагачений антиоксидантами за рахунок екстракту органічного оливкового листя. Для надання шкірі ніжності, м’якості та шовковистості виробники додали рослинний сквалан з оливкової олії і органічну соняшникову олію, які забезпечують глибоке зволоження та підтримують захисний бар’єр.

Після регулярного використання я відчула помітне покращення якості шкіри. Крем дійсно глибоко зволожує та живить шкіру. Протягом дня не виникає сухості чи подразнень, шкіра залишається ніжною та м’якою.

Раніше у мене був лише негативний досвід з використанням нічного крему, але завдяки засобам від Weleda це змінилося.

Нічний крем має ніжну, але доволі поживну текстуру і приємний аромат лаванди. На шкірі відчувається лише перші декілька хвилин, після чого повністю поглинається без утворення липкої плівки, яка часто характерна для нічних кремів.

Композиція з рослинними екстрактами фіалки, календули, ромашки та натуральними оліями глибоко живить і зволожує шкіру. Крем також містить органічну олію горіха інка, багату на альфа-лінолеву кислоту, яка допомагає відновлювати клітини, зберігати вологу та підвищувати еластичність шкіри. Органічне масло ши в складі крему сприяє відновленню ліпідного шару шкіри та зміцненню її захисного бар’єру.

Наносячи цей крем на очищену шкіру перед сном, на ранок я отримую максимально зволожену та оксамитову шкіру. Мій попередній нічний крем викликав у мене страшні висипи та забивав пори, але з Weleda все інакше - жодних висипів чи подразнень, шкіра виглядає неймовірно.

Weleda Skin Food Nourishing Cream - це ідеальний вибір для тих, хто шукає ефективний догляд за сухою шкірою обличчя. Їх ніжна текстура і приємний аромат забезпечують максимальний комфорт під час використання. Завдяки натуральним інгредієнтам ці засоби глибоко живлять, зволожують і захищають шкіру, залишаючи її ніжною, м'якою і здоровою.