Yana Osyka

Kosas Wet Lip Oil Gloss, Jellyfish

Kosas Wet Lip Oil Gloss, Jellyfish
Kosas Wet Lip Oil Gloss, Jellyfish
Kosas Wet Lip Oil Gloss, Jellyfish
Kosas Wet Lip Oil Gloss, Jellyfish

Перед усім, бренд Kosas мені відомий завдяки нормальному консилеру. Але я ще бачила гарні відгуки на пудру і цю олійку. Тому отримати безкоштовно даний продукт доволі приємно.

Пакування прикольне. Ці ребристі боки чомусь нагадують мені стиль relaxed modern у меблях. Якби я мала будинок і купу грошей то даний настрій був би основний. Люблю коли бренди заморочуються і роблять свій стиль. За це щира вподобайка.

Колір. Прозорий, з легким натяком на лимонний відтінок. На вустах цього майже не помітно. Дає ефект "скляних губ", виглядає цікаво, але шкода що колір майже не видно. Тримається 1-1,5 години, далі підсихає і на вустах залишає легкий натяк на зволоження. Наче намазались гігієнічною помадою.

Скажу, мабуть, страшну річ. Мені олійки для губ по відчуттях всі однакові. Тобто я їх відрізняю лише за кольором. А текстура, час носіння та ефект на губах практично однаковий. З тих що маю, найкраща для мене Clarins Paris Comfort Hydrating Oil Pitaya. Вона з гарним кольором і має найбільший зволожувальний ефект. Сподіваюсь цього року використати якомога більше цих бальзамів. З модою на легкі текстури не здивуюсь побачити знову багато мініатюр у наборах. Треба розчищати місця на наступний рік.