SKOMSKA

Приємне відкриття

Приємне відкриття
Приємне відкриття

В подарунковому наборі від красуні Чистикова Дар'я я отримала яскраву, та привабливу сіль для ванни .

Я вже спробувала раніше бомбочку : https://club.makeup.com.ua/post/35086/ ,

та тверду пінну , яка залишила змішані враження : https://club.makeup.com.ua/post/37307/ .

І от настав час прийняти ванну , та познайомитись із сіллю.

Набираючи воду - я почала читати знову ж таки інформацію, та інструкцію, щоб не було сюрпризів, як попередній раз .

І виявляється це саме "сіль - піна" .

Щось новеньке, подумала я)

Сіль розміщена в прозорій баночці.

Завдяки цьому видно неймовірні кольори , які притаманні лінійці "Кохання це..." : жовтий та рожевий, вони гармонійно переплітаються між собою.

Це дуже гарно !

🔸Об'єм: 360g (розрахований на декілька раз)

🔶Вартість : 85-110 грн.

Баночка закривається кришечкою, яка має контроль відкриття .

Приємне відкриття
Приємне відкриття

Знаючи попередні нюанси із твердою піною - я насипала у ванну 1/3 частину баночки.

Колір відразу відділився від солі зафарбовуючи воду . І крупинки стали прозорі та звичайні на вигляд.

Я направила струмінь води і почала інтенсивно з'являтись піна. Кристалики солі швидко розчинились.

Ванна наповнилась фруктово-ягідним ароматом жуйки , але не інтенсивним, навпаки дуже приємним .

Сіль-піна для ванни "Кохання це..." Sovka Skincare стала для мене приємним відкриттям💛

Особливості та плюси, які відзначила:

• виготовлена із натуральної морської солі;
  • кристалики завдяки своїй формі швидко розчиняються;
  • підіймає настрій красивим дизайном та забарвленням;
  • має приємний аромат , який повертає в дитинство ;
  • створє чудову , та пишу піну ;
  • дарує розлаблення після прийняття ванни ;
  • не фарбує ванну та тіло .

З мінусів:

• я не впевнена, чи з'явиться піна, якщо не направляти на неї струмінь води . Можливо вона буде , але думаю мінімальна.
  • Спосіб застосування на сайті мейк ап , як на мене не зовсім інформативний , та ще й вказаний на російській мові.

Засіб однозначно можу рекомендувати , це ніби 2 в 1 . І корисно , адже морська сіль і приємно , адже стільки цікавих бонусів у вигляді піни, та кольорів.