Іра ✨

Парфумована вода Lattafa Perfumes Al Noble Wazeer

Парфумована вода Lattafa Perfumes Al Noble Wazeer

Замовляла цей парфюм без затесту, на страх і ризик по опису. Коментарі різні, комусь дуже сподобались, комусь взагалі ні.

Їхали доставкою з Європи 5 днів.

Коробка була в плівці, з наліпкою, яка затверджує оригінальність.

Упакування дуже гарне, коробка золота, з велюровим покриттям, сам флакон скляний, весь у велюрі з великою золотою головою оленя. Ну дуже цікавий дизайн.

Парфумована вода Lattafa Perfumes Al Noble Wazeer
Парфумована вода Lattafa Perfumes Al Noble Wazeer

Відносно самого парфюму:

Начитавшись коменторів на різних сайтах, сподівалась що цей аромат дійсно унісекс. Але в моєму випадку це не так.

Я дівчина з холодною шкірою і мені цей парфюм ну взагалі не підійшов. На собі я відчула лише ялівець та трошки апельсину. На жаль, на холодній шкірі він не розкрився.

Але на моєму чоловікові, з гарячою шкірою, розкрився неймовірно.

Напочатку відчуваються гіркі цитруси з мʼятою та трошки ялівцю. Потім чіткий темний шоколад, трошки груші та ірису. І на кінці відчувається легка карамель. Малину, на жаль, не чутно. Можливо з часом розкриється.

Це дійсно елегантний аромат, який підійде як на повсякдень, так і на романтичну вечерю під костюм.

Парфюм достатньо універсальний, він буде доречним як взимку, восени так і літом та весною. Але на мою думу, він все ж таки вечірній.

Чи багато деревини та мускусу? Як для арабських парфумів - ні. Все в міру, мускус не перебиває, деревина тільки підкреслює середні ноти.

Кому я раджу цей парфюм?

Тільки для гарячошкірих, якщо хочете відчути весь букет парфуму. Якщо холодна шкіра і ви любите хвойно-цитрусові аромати, то вам також підійде, особливо на вечір.

Мій висновок: це розкішний, елегантний, чоловічий аромат середньоїіі стійкості. І в цій ціновій категорії він достойний вашої уваги!