Викидушки та покупки квітня
Догляд та декоративка, що пішли до косметичного раю цього місяця та покупки декоративки.
Привіт красуні!
Сьогодні я хочу поділитися тим, що в мене закінчилося протягом цього місяця та, що нового я придбала.
Цьогоріч, я на "low buy" і тому, з місяця у місяц в мене не так багато з'являється новинок, тож я вирішила об'єднати пости з викидушками та покупками.
Викидушки: догляд
Цього місяця я закінчила 1 повнорозмірний продукт і 4 міні\семпла.
Моїм єдиним повним розміром є крем для рук від NUXE - мені справді сподобався, він не жирний, приємний, робить шкіру м'якою і навіть трохи зволожує. Я дуже довго його використовувала, оскільки не дуже люблю (і пам'ятаю) про засоби для рук, зазвичай я щось собі мажу або коли роблю манікюр (домашній) або коли користуюсь агресивною хімією. Тож я рада була його закінчити, але я наносила його влітку на стопи. В мене гіпергідроз, і моїм ногам потрібно гарне зволоження особливо влітку, тож цей крем був моїм засобом SOS минулого літа, тепер треба знайти йому заміну (поки я користуюсь дезодорантом в стіку від RITUALS але його не достатньо)
Наступний засіб - це міні версія умивалки від Rosette - непогана вмивалка, але для моєї шкіри надто агресивна (в мене нормальна\комбінована шкіра). Це класична азійська умивалки в формі щільного крему, що піниться. У мене версія від акне, (якого в мене немає) тож я нею користувалась раз на тиждень замість пілінгу, - в такому форматі мені навіть сподобалось.
Замінюю: як вмивалку такою самою формулою (але вже не від акне) від LAIKOU, а замість пілінгу AVOCADO Peeling від esfolio (ще полюбляю COLLAGENі в цілому, їх гомажі мені подобаються найбільше).
Семпл зубної пасти elmex - люблю, регулярно користуюсь пастами цього бренду. Саме цю міні з цинком мені дав мій стоматолог для використання після чистки для зменшення чутливості. рацює прекрасно.
Замінюю: на перший час, пастою з хлоргексидином від GUM, потім планую купити іншу elmex.
Міні версія сироватки ESTEE LAUDER Advanced Night Repair - дуже сподобалась, вона з один раз ефект є одразу, але помітніший на ранок, і робить текстуру шкіри інакшою: більш рівномірною, не стільки м'якшою, скільки бархатистою і приємнішою на дотик. Після десь 4-го використання ефект наче закріпився і текстура шкіри стала рівномірною аж до вечора. В семплі продукту не багато, тож як вона б себе поводила протягом місяця - ХЗ. В мене часто буває, що продукти які дають швидкий вау ефект можуть пізніше викликати не однозначні реакції.... Тож було б цікаво купити повний розмір, але ціна для мене кусюча.
Нічим особливо не замінюю, моя нічна альтернатива це сироватка з ніацинамідом (або з нікотином), наприклад EVELINE SERUM SHOT або Ziaja Vitamin C.B3, ще хотіла б спробувати сироватку від BIELENDA серії MOLECULES B5.
Семпл бази під макіяж MILK HYDRO PRIMER - цікава, дуже липка база, але мені не сподобалась. Її непросто використовувати (сеплу вистачило на 10 мейків, чого достатньо щоб зрозуміти чи то ок чи ні). Тож вона не дружить з кремами, і просто зкочується з них. Під неї потрібен або крем у гелевій текстурі або плотненька сироватка. База тримає мейк, але для легкого покриття мені здається не найкращий варіант.
Замінюю: тон-ап кремом від LAIKOU