Vikulyk

Крем з крутими складниками для омолодження шкіри

Мені пощастило спробувати чудову мініатюрку крему, який дуже добре доглядає за шкірою:

• Він чудово заспокоює шкіру, знімає стягнення.
  • Я отримую хороше зволоження і шкіра виглядає гладшою, якісь дрібненькі зморшки з ним не такі помітні, думаю і ви це побачите на фото, які будуть нижче.
  • Має приємний ніжний аромат і легку консистенцію, яка чудово поглинається шкірою. У мене комбінований тип шкіри, але він не перенасичує її, проте зволоження тут дуже якісне і помітне.
  • Цей кремчик універсальний, підходить для використання в будь-яку пору року.
  • Мене зачепив крутезний омолоджуючий склад, кому цікаво, то рекомендую прочитати, я розібрала його навмисне, адже не могла пройти таких цінних інгрідієнтів, які дбають про молодість шкіри.

Полінуклеотиди, які є основою у багатьох засобах цього бренду-низькомолекулярні фракції днк, виділені з молок лосося. В першу чергу вони чудово працюють для омолодження шкіри, та мають явну заживляючу дію, знаю, на основі їх роблять ін‘єкції. Це доволі цінний продукт, не тільки своєю дією, ай сировина досить не дешева тому засоби з ним навряд будуть коштувати дуже дешево, але воно того варте.

ГЛІЦЕРИЛ ГЛЮКОЗИД-має захисну, омолоджуючу дію по відношенню до шкіри (продовжує молодість шкіри, уповільнюючи зменшення еластичності дерми), підвищує антиоксидантні властивості клітин.

Аргінін-бере участь у ряді важливих ферментативних реакцій: в утворенні сечовини та орнітину, креатину, аргінінфосфвату; активізує макрофаги та стимулює локальну мікроциркуляцію.

Гіалуронат натрію-для підтримки тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок.

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА І ЇЇ СОЛІ-мають не тільки у зволожувальну дію, а й у регенеруючу, противірусну, бактерицидну і ранозагоювальну.

ТРИПЕПТИД-1 -Захищає шкіру від фотостаріння, сприяє регенарації, підвищує пружність шкіри, сприяє оновленню тканин шляхом активації синтезу протеїнів екстрацелюлярного матриксу.

Лецитин-відіграє важливу роль в метаболізмі клітини, особливо щодо проникнення через мембрани.Його висока концентрація жирних кислот створює на шкірі захисний бар'єр, який ефективно утримує вологу.

Portulaca Oleracea-найбагатше зелене рослинне джерело. Завдяки всім своїм корисним компонентам, екстракт портулаку має кілька чарівних властивостей: він є чудовим протизапальним і антиоксидантним засобом, а також має ранозагоювальні властивості.

Acetyl hexapeptide-призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс.

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА-сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину.

Вітекс Священний -Має протизапальну, естрогеноподібну дію, має антимікробну та седативну дію. Традиційно застосовується як тонізуючий та фунгіцидний засіб, при алергічних захворюваннях шкіри. Використовується в засобах для відбілювання пігментних плям, для лікування висипів вугрів, від укусів комах, при подразненнях шкіри.

ЦЕРАМІД ЗБ СТ - допомагає відновленню ліпідного бар'єру, догляд за пошкодженою або старіючої шкірою.

На фото показую, як виглядає шкіра, після нанесення засобу, помітно, що він не залишає жирного сліду, проте шкіра гладша і наповнена. Сьогодні з догляду я користувалась тільки спф і сонцезахисним кремом, вчора ввечері наносила ампулки з кислотами, проте вирішила змити SPF і зразу нанести на голу шкіру крем для більш наглядного прикладу.

А тут фото поближче

Я дійсно рекомендую крем від Genabelle, адже це насправді цінний вклад в свою шкіру, раптом що, то можна почати знайомство з мініатюрки, але так хочеться великий формат.

Вважаю себе досить досвідченим користувачем різних доглядових засобів, в тому числі і корейського сегменту, але Genabelle, то просто перлина 😍