Mermade

Перетвори на свято свій щоденний Beauty Ritual

Перетвори на свято свій щоденний Beauty Ritual

Догляд за шкірою обличчя - це обов’язкова щоденна рутина, яку не можна пропустити або зробити впівсили. А ми знаємо як зробити з неї справжнісіньке свято, сповнене яскравих емоцій та веселощів. Приготуй блокнот та олівець, або просто додай в закладки цей допис, щоб нічого не пропустити.

Для цього, як найкраще підходить делікатна та ніжна пінка для вмивання “CLEAN ME TENDER…”. Два рази натисни на пінник, розподіли цю невагому хмаринку на обличчі, обережно та ніжно помасажуйте шкіру, змий теплою водою.

Кремова маска для обличчя з каоліном, скваланом і сферами “PARTY CAKE”

яка допоможе очистити шкіру від зайвого себуму, звузити пори, зробити шкіру обличчя світлішою та сяючою. Нанеси достатню кількість цієї “глазурі” на обличчя (пробувати на смак не рекомендуємо), почекай 10-15 хв, змий теплою водою. Насолоджуйся м’якою та шовковистою шкірою на дотик.

На допомогу приходить базовий зволожуючий крем “NO! BORING DAYS”. Нанеси необхідну кількість на шкіру обличчя, помасажуйте легкими рухами до повного вбирання крему. Тепер твоя шкіра очищена, зволожена та готова до нового дня.

Зволожуючий бальзам для губ “CHAMPAGNE” - зволожує та живить шкіру губ, а солодкий присмак та п’янкий аромат стануть приємним доповненням твого Beauty Ritual