Кузя Ю-а

Засіб після укусів Natura House

Засіб після укусів Natura House

Нещодавно, я зробила експеримент для крутого дитячого репеленту Natura House , де дитина виявилась з ним реально захищена, а от я стала жертвою комарів. Ну а як інакше перевірити дію? :)

Більше про супер засіб тут https://club.makeup.com.ua/post/37534/

А от після укусів засіб від Natura House мені дуже знадобився. 😂

Дитину ж не покусали (завдяки репеленту), тому відчути дію продукту Gel Lenitivo Dopo Puntura довелось на собі.

Він допоможе вам боротися із наслідками укусів різних комах. Засіб  має делікатний натуральний склад, тому його можна застосовувати для захисту від комах малюків віком від 3-х місяців.

Гель було розроблено на основі натуральних цілющих олій, тому він ніжно й ефективно доглядає за ураженими ділянками шкіри.

Засіб чудово заспокоює подразнений шкірний покрив, усуває запаьні процеси, свербіння та почервоніння та нормалізує стан епідермісу. Також продукт має антисептичні та бактерицидні властивості і запобігає розвитку алергії та подразнень.

Спосіб застосування: нанесіть засіб тонким шаром на уражені ділянки шкіри.

Аромат: це гучний, евкаліптово-травʼяний аромат, що на мою думку дуже приємний! Чимось нагадує зірочку в більш аристократичному форматі.

Текстура: ніжний гель, що досить нешвидко поглинається, чим продовжує свою дію.

Дія: усуває бажання роздерти місця укусів, знімає зуд, відповідно швидше спадає почервоніння та нормально загоюються шкіра.

Використовувала на собі. Алергічних реакцій не виникло. Засіб економний у використанні та має зручний носик для нанесення на невеликі ділянки.

Засіб після укусів Natura House
Засіб після укусів Natura House