Прозорий блиск для губ O’BAYS
O’BAYS Liquid Glass, щоб злиплось все 👌🏻
Це прозорий блиск від українського бренду, що не має часточок та шимеру, а отже некоректно зазначається як "мерехтливий", на мою думку.
Це звичайний прозорий блиск, що сяє сам по собі. Я це розуміла і розчарування в цьому не було. Але було в іншому...
Детальніше про продукт:
Пакування: пластикова прозора ємність, об'ємом 6 мл. З чорною кришкою та невеликим аплікатором. Дизайн симпатичний та мінімалістичний. Захисної слюди на блиску немає, проте є дві наліпки, які треба зняти, щоб відкрити продукт. І вони далі залишають липкі сліди та залишки паперу 🤷🏻♀️ Не прикольно.
Аплікатор, як я вже зазначала, невеликий, плоскої форми. Мені незвичний, трохи незручний, але можна звикнути.
Консистенція та текстура: блиск густий, однорідний, не тече, а навпаки, я б сказала, надто в'язкий. І що найсумніше — некомфортно липкий. Його весь час відчуваєш на губах, в поганому сенсі.
Аромат легкий, але якийсь штучний. Смак відсутній.
Стійкість — години 3. Але у якості рідкого скла — трохи менше.
Склад:
- Полібутен: Забезпечує гладкість та блиск.
- Парафінова олія: Зволожує та забезпечує захист шкіри губ.
- Ізопропіл міристат: Допомагає створити легку текстуру
- Токоферил ацетат (вітамін Е): Має антиоксидантні властивості, захищає губи від пошкоджень.
- Феноксиетанол: Консервант, що запобігає розмноженню бактерій та грибків у продукті.
- Етилгексилгліцерин: Зволожує та знімає подразнення шкіри.
- Віддушка: Додає приємний аромат.
- БГТ (бутилгідрокситолуол): Антиоксидант, що допомагає продукту тривати довше.
- Бензилбензоат, Цинамал, Гераніол, Гексил Цинамаль, Евгенол, Ланалоол: Ці компоненти також можуть бути використані для ароматизації
Компоненти вказані українською, а не за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів, що досить незручно, але і з цим можна працювати)
Більшість зазначених складових є стандартними для таких косметичних продуктів і зазвичай вважаються безпечними для використання.
⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Відчуття на губах та враження:
Мені подобається вигляд і рідкого скла, і просто вологих губ, коли пройде трохи часу. Він не сушить поверхню губ, проте і не можу сказати, що гарно зволожує.
Але ця текстура все ж заважка, залипка і надто в'язка для мене, для щоденного використання. Варіант нанести на подію і трохи потерпіти — ок. Але не більше, на жаль..
Те, що він без шимеру, і однорідним та абсолютно прозорим, дозволить наносити його на колір, урізноманітнюючи макіяжі, в якості такого засобу і планую використовувати.
Не можу сказати однозначно, що раджу вам спробувати, це текстура явно на любителя, хоча візуально виглядає достойно.
Коментарі (0)