Yana Osyka

Clarins Paris Natural Lip Perfector 2

Clarins Paris Natural Lip Perfector 2

Моїй радості не було меж, адже я давно хотіла спробувати продукти від Clarins. Час йшов і цей бальзам лежав у помадному органайзері. Спочатку я його не взлюбила. В чому ж тут прикол якщо кольору на вустах практично не має? З моїми яскравими темними тінями це просто не поєднувалось.

Почалась війна, і коли я їхала з дому то в сумку закинула бальзам. Часу, можливостей і бажання на фарбування не мала. Тому щоб зволожити губи постійно користувалась бальзамом.

З часом звернула увагу на бальзам. Більша частина продукту кудись ділась. Я була в шоці від швидкості використання.

І ось, коли він майже закінчився, я подумала: "А як же огляд?". Зробила кілька макіяжів. На жаль, за ефектом на губах він програє Kosas. Clarins не має такого цікавого скляного ефекту. Він виглядає як звичайний бальзам. Таких на ринку купа.

Єдине що його відрізняє - солодкуватим присмак в роті, якщо випадково язиком зачепити губи. Можливо, це когось буде бісити, але мені норм.

Можу додати, що я відчула як він пом’якшує губи. Не тягне на себе усю увагу, бо колір бежево-персиковий. І коли немає макіяжу - це класний варіант зволожити вуста. На ринку забагато такого типу продуктів, щоб повторювати бальзам від Clarins. Та й формат випуск з цією м'якою штукою трохи бентежить. Але я вдячна цьому бальзаму за те, що він допоміг пережити щось складне в житті та дарував ніжність з комфортом. Дякую йому за це. А які у вас є пам’ятні косметичні продукти? Дуже цікаво почитати