YuliHrytskoff

Гель для душу Weleda «Summer Boost»

Гель для душу Weleda «Summer Boost»

Продукція швейцарського бренду Weleda займає особливу любов у моєму серці, адже кожен засіб - це завжди висока якість та безпека, що підтверджуються сертифікатом NaTrue. Та й самому бренду на сьогоднішній день вже більше 100 років і за цей час він встиг завоювати любов та довіру споживачів по всьому світу. І я не являюсь виключенням)

Та коли в Weleda виходять лімітовані серії засобів, я просто не можу пройти повз! Цьогоріч бренд випустив лімітовану літню колекцію засобів «Summer Boost» і, звичайно ж, я замовила собі декілька засобів із цими неймовірними фруктово-освіжаючими ароматами. Та в даному дописі розповім саме про Гель для душу "Фруктова свіжість" Weleda Aroma Shower Summer Boost Fruity Fresh Limited Edition Shower Gel

Дизайн гелю Weleda «Summer Boost» надзвичайно яскравий, позитивний та естетичний! Гель розфасований у напівм’яку тубу блакитного кольору із зображенням головних активних компонентів – лайму, апельсину та кардамону на її лицьовій стороні. На обороті туби міститься вся необхідна інформація про засіб від виробника, а також приклеєна інформаційна етикетка з україномовним перекладом зазначених відомостей.

Туба щільно закривається кришечкою фліп-топ, що дозволяє зберігати гель у вертикальному положенні (гель крізь кришечку не протікає – його спокійно можна брати з собою у подорожі/спортзал, не боячись залити ним інші речі). Одразу після придбання кришечка була запаяна в слюду, що є гарантією контролю першого відкриття.

Дозатор виконаний у формі невеликого отвору у кришечці – дозувати ним засіб легко та зручно.

Об'єм гелю - 200 мл.

Склад гелю, без перебільшення, просто чудовий! Він на 100% складається із натуральних органічних компонентів, а його основу складають м’які ПАР, які виготовляються із рослинних джерел та не сушитимуть шкіру. Окрім цього, до складу гелю входить велика кількість корисних рослинних екстрактів та компонентів, які доглядатимуть за шкірою, наприклад, - гліцерин, молочна кислота, вітамін Е, лецитин та інші.

Консистенція засобу гелеподібна, однорідна, досить густа! А в додатку з гарним піноутворенням забезпечує дуже економну витрату засобу.

Колір гелю – прозорий.

Запах – просто нереально приємний! При чому, він не однотонний, а розкривається окремими нотками протягом усього часу прийняття душу. Найвиразніше звучить цитрусовий акорд – освіжаюча кислинка лайму в поєднанні з виразною, але тендітною гірчинкою апельсинової цедри і тільки в переливах, де-не-де, - приємна пряність кардамону.

Аромат освіжаючий, бадьорий, енергійний та неймовірно літній! Відразу приводить у стрій після сну, чи при втомі, або ж коли просто хочеться освіжитися на протязі спекотного дня чи після занять спортом, фізичної праці.

До речі, аромат гелю – це не синтетична віддушка, а композиція натуральних ефірних олій.

Піниться гель чудово! Навіть від невеликої капельки утворюється повітряна, щільна і наче кремова піна. А якщо використовувати мочалку – то гелю розміром із горошину вистачає, щоб повністю помити все тіло! Тому однієї туби гелю вистачає дуже надовго.

Змивається гель дуже легко і швидко, не залишаючи на шкірі відчуття мильності чи плівки.

Очищає шкіру гель дуже добре, нейтралізує будь-які запахи та надає просто нереальне відчуття свіжості та чистоти! При цьому, засіб абсолютно не сушить іне стягує шкіру, що мене особливо радує як власницю чутливої шкіри.

Гель для душу "Фруктова свіжість" Weleda Aroma Shower Summer Boost Fruity Fresh Limited Edition Shower Gel мені ну дуже сподобався! Найперше і найважливіше, в нього повністю органічний, абсолютно безпечний для здоров’я склад! Піниться прекрасно – невеликої горошини гелю вистачає, щоб якісно очистити все тіло, тому розхід його виходить дуже економним. Гель дуже швидко змивається, не залишаючи на шкірі ніяких неприємних відчуттів. Шкіра після прийняття душу з цим гелем чистенька, свіжа, абсолютно не пересушена, навіть навпаки, м’яка на дотик і доглянута на вигляд, а ще – неймовірно ароматна! Ну і запах гелю – його не можу не відмітити окремим пунктом) Він бадьорить, заряджає енергією, приводить в тонус – просто справжня ароматерапія! Цей гель – це просто ідеальний варіант на літо!💚