Mermade

Чому пінками для душу MERMADE можна користуватись з 6 років?

Наша команда активно слідкує за дописами у клубі, та завжди готова відповісти на всі ваші питання. Оскільки останнім часом було багато питань та сумнівів, щодо фарбників, консервантів та ароматизаторів у складі наших пінок для душу, ми виріши детальніше розібрати склад та розказати вам про формулу.

Завдяки формулі, яка збагачена соком алое та сечовиною, ця пінка надає не лише ніжне очищення, але й додаткове зволоження для шкіри. А пантенол робить її гладенькою та шовковистою, даруючи відчуття доглянутості.

Діти не завжди люблять тривалі процедури купання, тому саме зручність в використанні стане її перевагою. Завдяки зручному піннику, після першого натискання ви отримуєте вже готову піну. Саме це дозволить зменшити час купання та зробити миття більш приємним для дітей.

Пінка підходить для всіх типів, її можна використовувати з 6 років. Це забезпечує вам спокій, знаючи, що ваша дитина отримує ніжний догляд, який вона потребує.

Компоненти пінки для душу пройшли ретельний відбір, відповідно до європейських норм та стандартів. Усі ароматизатори та віддушки, які ми використовуємо мають IFRA-сертифікати (це документ, в якому прописано, який допустимий % введення даної віддушки в певний косметичний засіб). Наша компанія не перевищує вказані норми даних IFRA-сертифікатів.

Барвники також мають допустимі концентрації.

Ми працюємо згідно з нормами європейського законодавства.

Безпечність продукту, врахована у кожному елементі, що забезпечує найвищий стандарт якості для всіх членів вашої сім'ї.

Тож, якщо ви шукаєте ніжну, ефективну та безпечну пінку для душу для вашої дитини - пінка для душу від MERADE ваш ідеальний вибір. Подаруйте своїй дитині ароматну та веселу пригоду без жодних турбот!