Annet🦄

Мої доглядові фаворити для обличчя, зубів та тіла

Мої доглядові фаворити для обличчя, зубів та тіла

Привітики! Сьогодні хотіла б поговорити про своїх фаворитів. Серед них є і новачки, і олди, якими я користуюся більше року.

Почну з догляду за тілом:

Гель для інтимної гігієни "Soft" від Армоні - мені подобається великим об'ємом, низькою ціною і відсутністю подразнень. Голити ніжки ним також зручно - рекомендую.

Сольовий скраб для тіла UTerra Native Spa Scrab Диня гуан-гуа особисто для мене замінив улюбленця від Fresh Juice. Uterra має дрібнесеньки часточки, утворює піну і відчуття від використання набагато приємніші. Єдине що обов'язково зволожити шкіру після використання, адже сіль підсушує шкіру і це відчувається.

Крем-гель для душу "Глибоке живлення і зволоження" від Dove - класика жанру. Легкий, ненав'язливий аромат, відусутність відчуття стягнутості шкіри після душу. Дуже подобається.

Мої доглядові фаворити для обличчя, зубів та тіла

Недавня ультрозвукова чистка у стоматолога за 1000 грн нагадала мені про важливість використання зубної нитки. Тому показую вам 2 із 3-х наявних у моїх запасах. На жаль, я ще не навчилася користуватися ними так, аби не проливалась кров, але я стараюся))

Зубна нитка з ароматом м'яти Elmex Mint Waxed Dental Floss та SPLAT Professional Dental Floss допомагають мені останнім часом діставати все зайве.

Зубна паста "Aquatic Mint" від Marvis вже рік мене тішить своєю помірною свіжістю і приємним післясмаком. Стан зубів теж у нормі. Можу сміливо рекомендувати!

Заспокійливий тонер Pyunkang Yul Calming Deep Moisture Toner - мій фаворит минулого року, тому не змогла не повторити його. Прекрасний тонер, майже без аромату і відчуття липкості. Жодної плівки, або решти неприємностей. Звичайний базовий продукт до якого захотілося повернутися.

Сироватка для обличчя The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% теж на повторі - на ранок обличчя просто ідеальне. Ніякого жирного блиску - лише здоровий вигляд.

Пінка для глибокого очищення Etude House Baking Powder B.B Deep Cleansing Foam приблизно раз на тиждень рятує мою шкіру від усілякого бруду, який потребує глибокого очищення. Дуже економна пінка - їй вже більше року, але ще вистачить, мабуть на стільки ж. Класно піниться і вимиває все аж до скрипу.

Мініатюра міцелярної водички Nuxe Very Rose 3 in 1 Soothing Micellar Water із очищенням шкіри від сонцезахисту та макіяжу гарно порається. Аромат неймовірний - як і у всіх продуктів Nuxe. Класна водичка, коли хочеться себе побалувати. Можливу колись "дозрію" до повної версії.

Скажу відверто, що довго не наважувалася придбати бодай щось для обличчя від українських брендів, тому покупка маски стала відкриттям. Проте я дуже рада, що Очищувальна і відбілювальна маска з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7 Sane Cleansing And Whitening Mask потрапила до мене. Я її використовую як за класичною схемою, так і за методом, який побачила у рілз - дівчина наносила глиняну маску одразу після сну - типу це замінює вмивання. Реально працює. Погіршення стану шкіри після такого варіанту використання я не побачила. Тому хто сміливий - спробуйте.

Цю пінку Очищувальна пінка для проблемної шкіри обличчя з екстрактом центели May Island 7 Days Secret Centella Cica Cleansing Foam я купляла дуже оперативно, адже Гель-пінка для вмивання Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser раптово скінчилася, а мені треба було купляти щось на вже і зараз. Ця манюня я думаю стане для мене першим кроком у знайомстві із цим корейським брендом. Піна від неї пружна, вимиває ідеально, не викликає відчуття стягнутості. Просто ідеальна заміна для Cosrx. Однак якщо ви не фанатка аромату чайного дерева, тоді цей засіб не для вас.

Ще одна малеча, яку б із радістю взяла у великому форматі (і наявність ретинолу у складі мене не лякає на літо, бо сонцезахист завжди зі мною, бо "таков путь") це Підтягувальний крем для обличчя з колагеном і ретинолом Fraijour Retin-Collagen 3D Core Cream, який на ранок дає чисту зволожену шкіру без неприємних сюрпризів.

М'який пілінг-скатка для очищення шкіри від мертвих клітин The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel топчик. Темні сальні нитки освітлюються ідеально. Я навіть не знаю чи варто пробувати якийсь інший продукт у вигляді скатки, аби не прогадати. А цей трошки кусається по ціні - хоча реально його вистачає надовго. Моєму вже два рочки і думаю ще до кінця літа стане. Хоча не впевнена, що там все ок по термінах, проте орієнтуюся на аромат, який не змінився, тому ризикую)))

Розказуйте, чи є серед моїх фаворитів і ваші улюбленці?

Буду дуже вдячна за рекомендацію хорошого пілінгу-скатки 🙌