MERMADE

Чому не варто забувати про термозахист

Чому не варто забувати про термозахист

Наше волосся щодня піддається впливу зовнішніх чинників та природних явищ — сильний вітер, ультрафіолет, висока температура повітря чи навпаки мороз. Всі ці зміни погоди можуть нашкодити волоссю, зробити його ламким, пересушеним, пористим та тьмяним. Саме термозахист — ваш надійний союзник у боротьбі за живе, красиве та сяюче волосся. Незалежно від типу волосся, він буде ефективним доповненням до щоденного ритуалу догляду.

Термозахист створює тонку захисну плівку навколо кожного волоска, що допомагає вберегти їх від перепаду температур та зменшує вірогідність пошкоджень. Завдяки вмісту гідролізованого кератину, гідролізованого шовку та полімерів, термозахист від Mermade також активно допомагає відновити структуру волосся, забезпечує його міцність та робить більш слухняними. Це полегшує процес розчісування та надає вашим локонам доглянутий вигляд.

Ось кілька кроків, які допоможуть вам користуватись цим продуктом належним чином:

  1. Термозахист потрібно наносити на чисте, вимите волосся. Вологе волосся легше вбирає активні компоненти термозахисту і дозволяє їм краще проникнути в структуру кожної волосини.
  2. Розпиліть термозахист рівномірно по всій довжині волосся, тримаючи флакон на відстані 20-30 см. Особливу увагу приділіть кінчикам.
  3. Після нанесення термозахисту ретельно розчешіть волосся з використанням гребінця. Це допоможе рівномірно розподілити продукт по всій довжині волосся.
  4. Тепер можна переходити до сушіння волосся феном.

Ми радимо — уникати надмірного нагрівання. Спробуйте обмежити час, який ви витрачаєте на обробку кожного пасма. Чим менше ви нагріваєте волосся, тим менше шкоди воно зазнає.

Отже, чи задумувалися ви наскільки важливим є користування термозахисними засобами для волосся?