Eveline Cosmetics Base Full HD
База під макіяж для маскування почервонінь
Так це та яка казала, що не користується базами під макіяж
Але, як справжня жертва соц.мереж я не змогла пройти повз того, що маскує почервоніння
База представлена у тубусі об'ємом 30 мл
Аромату немає
На пакуванні вказано, що база містить spf 15, але я трошки не розуміюсь в цьому тому додам склад (можливо хтось із гуру мені підкажуть чи це дійсно так)
Aqua (Water), Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Butylene Glycol, Talc, Isododecane, CI 77891, Propylene Glycol, Trimethylsiloxysilicate, Sodium Chloride, Alcohol, Synthetic Fluorphlogopite, Phenoxyethanol, Pullulan, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, CI 77288, Trimethoxycaprylylsilane, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone Crosspolymer, Caprylyl Glycol, DMDM Hydantoin, Chlorphenesin, Propylene Carbonate, EDTA, Sodium Hyaluronate, CI 77499.
.
По консистенції база ріденька, салатового кольору але гарно підлаштовується під колір обличчя
Так ви не отримаєте 100% перекриття, якщо маєте такий рівень почервонінь, як у мене
Але вона на диво непогано справляється зі своєю задачею, особливо якщо зверху додати бб-крем
Навіть я змогла вийти "в люди" тільки з базою не використовуючи зверху будь, що із маскуючих засобів
На фото "гола шкіра" та шкіра з базою
Тому це гарний варіант для дівчак томатиків, як я 🍅
Коментарі (0)