Spodobaieva Maryna

Міцелярна вода VisPlantis

Міцелярна вода VisPlantis

Багато років я користувалася Mixa і періодично брала інші з цікавості (Bioderma, SVR, Sukin), але все рівно поверталася до Mixa з цинком. З появою гідрофільної олії, я зовсім не встигаю використати її за 6 місяців, плюс хотілося спробувати щось нове і в маленькому форматі, як би мене не переслідувала міцелярна вода від Simple, але потрібно було щось маленького об’єму.

Натрапила я на неї з відгуку про схожість з Bioderma, але навіть краще без неприємного присмаку на губах, коли змиваєш помаду чи олівець. Плюс був маленький об’єм.

Зараз вона продається в зовсім іншому новому дизайні, але старий дизайн мені особисто подобається навіть більше. З приводу пакування вже є один мінус, в горизонтальному положенні може трішки протікати, але це єдиний мінус.

Коли я перший раз перевірила склад з сайту, була здивована, бо склад взагалі не відповідає дійсності. Отже 10 хвилин мого часу і правильний склад.

Склад: Aqua, Glycerin, Polysorbate-20, Maltooligosyl Glucoside, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aloe Barbardensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Sodium Cocoamphoacetate, Hydroxyacetophenone, 12-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Potassium Sorbate

В складі дійсно є гліцерин, алое та гіалуронат натрію. Але ви також, як я не бачите пантенол? Так, його просто немає.

В цілому склад мені сподобався навіть без пантенолу, плюс немає активної віддушки, взагалі за те, щоб її ніколи не було в таких засобах. Вона гарно справилася зі всіма продуктами, окремо покажу на фото. Шкіра після неї виглядає досить зволоженою, хоч це і змивний продукт. Але чомусь не приємно, майже на всіх сайтах в заголовку пантенол і не вірний склад, хоча сама міцелярна вода дійсно хороша.

Міцелярна вода VisPlantis
Міцелярна вода VisPlantis
Міцелярна вода VisPlantis
Міцелярна вода VisPlantis