Yana Osyka

Sephora Collection 12 Hour Contour Pencil Eyeliner 13 Tiramisu

Sephora Collection 12 Hour Contour Pencil Eyeliner 13 Tiramisu
Sephora Collection 12 Hour Contour Pencil Eyeliner 13 Tiramisu

Мені не хотілось брати чогось дорогого, а в брендах масмаркету не має тестерів. Тому вирішила спробувати олівець від Sephora Collection.

На свотчі виглядає насиченим коричневим. Це м’яка гелева формула, але не така як у Melt. Більш стандартна як для олівця.

Що ж, наношу в слизову і отримаю дивний ефект. На верхній - більш менш нормально, а ось на нижній - біда. Олівець погано чіпляється до слизової й забивається у корені вій. Виглядає прям не дуже, наче я позліплювала вії спеціально.

Коли малюю стрілку, вимушена звертатись до коричневого олівця і промальовувати верхню слизову. Там він більш менш тримається, але може підмазати низ ока. Через хвилину засихає і спокійно носиться протягом дня.

Спробувала зробити олівцем стрілку. Це було погано, він абсолютно не тягниться. Пензликом возила по грифелю а далі вже домальовувала. Складно, довно і не зручно.

Змивати не дуже приємно, але можна. Тому темними олівцями користуюсь рідко. Через кремову формулу, грифель постійно потрібно точити. Трохи бісить.

Загалом олівець як олівець. Це не над-то насичений варіант, але колір переноситься. Очі він вам не подряпа, що вже добре. Він настільки ніякий, що й сказати особливо нічого. Точно не буду повторювати. Мабуть, придивлюсь до Maybelline, може в них щось нормальне є.