Кристина.k

Як я рятувала свої останні три волосинки

Як я рятувала свої останні три волосинки

Внаслідок проблем зі здоров’ям, з минулого літа я почала стрімко втрачати своє волосся. Проблема зі здоров'ям була вирішена тільки через пів року але навіть після цього волосся сипалося, я втратила третину густоти точно. Було вирішено щось з цим робити. Почала я з банального і легкого шляху - зайти на майкап і ввести в пошук "випадіння волосся" і купити засоби від вже знайомого бренду.


Одразу хотілося б зазначити, що те, що допомогло мені, не обов’язково допоможе вам. Це просто моя історія.

Отже, мною було куплено 3 засоби: вітамини Біотин, олія проти випадіня і спрей від випадіння від Comex. Такий комплекс мені коштував в районі 500 гривень, що я вважаю бюджетним вирішенням. Давайте розглянемо окремо кожен засіб.

Вітаміни Біотин. Ця добавка впливає на шкіру, нігті і волосся. Такий собі “вітамін краси”. Гарно стимулює ріст волосся, зміцнює волосяний фолікул. Брала в дозуванні 5000, приймала раз на день.

Натуральна олія від випадіння волосся з індійських цілющих трав від Comex. Загалом, склад цієї олії містить численні інгредієнти, які можуть сприяти здоров'ю волосся і шкіри голови, живлячи, зволожуючи, захищаючи і стимулюючи ріст волосся. Наносила я її раз на тиждень на корені голови на годину. Не переживайте, олія чудово змивається і не залишає шкіру голови жирною.

Натуральний спрей проти випадіння волосся з індійськими цілющими травами від Comex. Cклад також є цікавим. Спрей містить багато компонентів, які можуть допомогти зміцнити волосся, запобігти їх випадінню і підтримати здоров'я шкіри голови. Наносила кожен день на корені.

Дякую дизайнерам упаковки за редизайн, бо перша баночка мені ну дуже муляла очі))).

Отже, ефективність. 2 місяці я на постійній основі пила вітаміни і користувалась засобами. І можу сміливо сказати, що проблема вирішена. Випадіння зменшилося разів в 8, з’явилася купа нового пушку. Я не можу стверджувати що саме з цього комплексу найкраще допомогло але в сумі вони дали результат на мільйон.