Кристина.k

Ретинол, про який не розкажуть косметологи

Ретинол, про який не розкажуть косметологи
Ретинол, про який не розкажуть косметологи

Ділюсь тим, що зробить ваше життя трохи краще за малі гроші.

Кожна з нас хоча б раз шукала для себе бюджетний ретинол (не той бюджетний за 1000 гривень як зазвичай радять косметологи в тіктоці). Півтора роки назад я познайомилася з брендом Nacomi, придбавши тоді дешевий ніацинамід.

Nacomi - польський бренд натуральної косметики за доступними цінами. В асортименті є доглядові засоби для шкіри обличчя, тіла та волосся, а також засоби для дітей.

В моменті я підсіла і почали скупляти баночки цього бренду. І коли я вирішила, що мені дуже треба ретинол, я вирішила ризикнути і взяти найдешевший з того, що тільки знайшла - Nacomi в концентрації 0,25.

Вводила поступово, дуже обережно. У баночки зручний дозатор, треба рівно одне натискання на все обличчя. Текстура кремова, легка. Поглинається швидко, не задишає липкості.

Спочатку не бачила ефекту але через пару тижнів почався етап чистки і я зрозуміла, що все працює. Етап чистки закінчився десь через 1,5 місяці. Шкіра стала чистішою, я забула про болючі висипання. Після першої баночки пішла друга з концентрацією 0,5. Пізніше 1%.

ВАЖЛИВО: Використовуйте зволожуючі креми і SPF під час використання ретинолу інакше захисний бар'єр скаже вам Дапабачення

Висновок такий. Якщо хочете подружитись з ретинолом, починайте сміливо з Nacomi.