Помада, якою хочеться дихати!

Помада, якою хочеться дихати!

Якщо чесно, то дізналась я про існування Charlotte Tilbury і помад цієї компанії постфактум, коли мені подарували декілька продуктів бренду і, буду відвертою, вона для мене дорогувата, щоб купувати особисто. Пройдусь по загальним моментам, щоб ви могли зрозуміти, чи варта вона своїх грошей.

По-перше, вона фантастично виглядає, правда, ти береш її в руки, і вона ніби прикраса, ніби так і повинно бути, і цей аксесуар можна просто носити в руках. Золотистий флакончик доповнить образ, і була б я трохи впевненішою, просто крутила б його в руках, бо гарне.

По-друге, запах. Він дуже спокусливий, на губах, само собою, не тримається, але коли відкручуєш флакон і вдихаєш, хочеться лизнути. Мені нагадує ваніль, а може, іланг іланг, щось солодке та легке. Чесно кажучи, я швидко прив'язуюсь до запахів і дуже рідко переключаюсь на інші, і це момент, коли тобі подобається аромат, але чи знайдеш щось подібне - питання відкрите.

По-третє, пігмент. Він стійкий, і проходити з ним можна довгенько, але трапезу не переживе, хіба що, якщо фіксер використати. Але той колір, який у мене, Walk Of Shame, мені не дуже личить, не можу зрозуміти, чому? Чи то занадто червоний, чи то я просто не звикла використовувати помади, в будь-якому разі, я не часто нею користуюсь. Скоріше, граюсь в руках та вдихаю.

Ймовірніше за все, я не придбаю її для себе знову, бо не часто користуюсь помадами, і це не моя цінова категорія, тим не менш, вона якісна, естетична і, незважаючи на те, що я сказала, що колір мені не личить, сам по собі, він дуже гарний. Як ніби ти їси перестиглі вишні - ті самі, бордові, майже фіолетові, - і вони залишають краплинки соку на вустах. Ось така вона.

Чи варта ця помада своїх грошей, чи ні - вирішувати тільки вам, оцінюючи фінансові можливості та переглянувши відео-відгуки на цей продукт, або вивчаючи свотчі. Моя ж оцінка - 9/10, бал знімаю тільки за ціну. Взагалі, можна якось записати відео-огляд, бо у мене не тільки помада, а ще й олівесь і тіні від цієї компанії, але я довго налаштовуюсь на написання тексту. В будь-якому разі, дякую, що прочитали!