Demchenko Alina

#testmakeupclub: Kerastase - ідеальний помічник для створення супер дорогої соломи

#testmakeupclub: Kerastase - ідеальний помічник для створення супер дорогої соломи

Сподіваюсь мене пробачать дівчата, яким ця лінійка сподобалась. Насправді, це нормальне явище, що якісь продукти не підходять тому чи іншому типу волоссю. Я бачила багато гарних відгуків на цю лінійку, але одразу кажу - мій не такий. Мені сподобався лише один продукт з лінійки.

На данний момент я використола : півтора саше кондиціонера , більше половини саше маски і пів саше олійки. Так як в мене виникли деякі проблеми з шампунем і прешампунем з цієї серії, продовження експеременту було разом з моїм звичайним шампунем від Elseve.

Як і у шампуня - всі засоби мають однаковий аромат. Це дуже схоже на чоловічі засоби для волосся/тіла, але аромат дуже яскравий і дуже довго відчувається на волоссі. Найменш активний - в олійці.

( Перша частину відгука : https://club.makeup.com.ua/post/34447/)

Стан волосся : середній. Не фарбувала десь місяці три. Вода: середньої жорсткості, осадок є.

#testmakeupclub: Kerastase - ідеальний помічник для створення супер дорогої соломи

Продукт має щільну текстуру, кремоподібну. Вона не розтікається і без жодних зусиль розподіляється по волоссю. В мене коротке волосся, то ж цього засобу треба зовсім мало. Я наносила засіб на відстані 6-7см від коренів, гарно прочісувала і тримала десь 5 хвилин не більше. Я змивала продукт доволі ретельно кожен раз. Доречі саме у цього продукту НАЙЯСКРАВІША віддушка і це доволі дратувало))

Після використання засобу я помітила : волосся розсипалось, гарно розчісувалось, але на дотик було сухим та неприємним на дотик, було пухнастим і повністю втрачене блиску . Цей засіб дуже впливає на чистоту волосся. Якщо помити волосся десь о 10 ранку, то о 17:00 волосся виглядає наче воно вже два дні не милось. З плюсів з'явився сальний блиск))) Волося здавалось дуже брудним, об'єм був встрачений. На наступний день - волосся вже потребувало миття.

Не дивлячись на те що в мене жирна шкіра голови, але воно НІКОЛИ так сильно не забруднювалось за день.

Мабуть це для ДУЖЕЕЕЕ СУХОГО ВОЛОССЯ.

Це мій 100% антифаворит.

Аромат менш активний, з волосся пропадає набагато швидше. Текстура кремоводібна, легка. Не дружить з водою, бо тікає, якщо волосся занадто вологе. Тож наношу на підсушене рушником волосся. Як і у випадку з маскою - відступаю від коріння. Цей засіб - не вливає на чистоту волосся, то ж з ним чистота голови залежить саме від шампуню.

Але що з волоссям ? Воно неймовірно жорстке, в ньому застяє розчіска. Блиск - втрачено. На дотик це солома, на вигляд теж. Вперше в житті, на камері воно виглядає краще а ніж в житті. Його не спасає а ні спрей, а ні олійка - лише повертають блиск. Розчісується волосся погано як вологе так і сухе.

Тестувала якось в парі з маскою - результат жахливий. Я ледь вимила ці продукти і кінцевий результат виглядав на стільки погано, що я це відзняти навіть не захотіла, йшла перемивати.

Єдиний продукт який підійшов і нічого поганого не зробив з волоссям.

Продукт має легку, водянисту текстуру, яка легко розподіляється по волоссю, додає блиску і допомагає при розчісування. Волосся виглядає здоровим та дуже м'яке і шовковисте на дотик. . Аромат як і у всіх доглядів - є, але менш помітний і не залишається на волоссі . Економічний в використанні. Трошки впливає на свіжість, але гарно працює з будь якими засобами ( ну окрім лінійки керастаз, бо ця чудо олійка не змогла спасти наслідки всіх інших продуктів).

Часто нею користуюсь і на данний момент використала десь половину засобу.

Продукт я наносила як на підсушене волосся, так і на сухе - результат однаково гарний. Також волосся має гарний зовнішній вигляд не залежно від способу сушіння.