Кузя Ю-а

Mixtura Bali Face Cream

Mixtura Bali Face Cream

Легкий сонцезахисний крем для обличчя із комбінованим комплексом УФ фільтрів від Mixtura. Український бренд, що закохав якістю.

Захищає шкіру від шкідливого впливу сонячного випромінювання, зволожує та запобігає її фотостарінню.

Розказувати про обов’язковість spf - не буду! Але нагадаю, що всім бажаючим зберегти молодість шкіри, та й взагалі здоров’я - срочно перевірити наявність захисту.

Також Нагадаю, що spf не живе супер довго. Тому, якщо вашим кремам понад рік, але шкода викинути - викидайте. Зазвичай сонцезахисні креми після відкриття можна використовувати максимум 12 місяців. Цей взагалі тільки 3. Бо натуральний!

А ні, ще додам. Крем для захисту від сонця — це профілактичний засіб, роль якого неможливо переоцінити. Якщо ти хочеш зберегти свіжість, пружність і здоров’я шкіри, обов’язково додай його до регулярного догляду! Ну будь ласка 🥹

Дія крему:

  • Інтенсивний захист проти природнього УФ(А), УФ(Б) випромінювання та видимої частини спектру,
  • сповільнює процеси старіння шкіри
  • зволожує та пом’якшує,
  • підвищує еластичність шкіри,
  • не викликає алергічних реакцій шкіри

Крем BALI підходить для будь-якого типу тонкої шкіри обличчя. Рекомендований для застосування жінкам та чоловікам від 6 років.

Термін придатності: 3 місяці з початку користування

А ще в крема, мега зручний дозатор з правильним, коректним та економічним дозуванням засобу! 🩷 Обожнюю такий формат, бо з тюбиками не зручно.

Mixtura Bali Face Cream

Скажу чесно, я першочергово навіть не мала жодних сумнівів з приводу цього крему. Бо знала, що він буде якісним.

Та мушу сказати, що тут творці перевершили мої сподівання . Крем легкий, без залишку білих розводів, з приємним та ніжним травʼяним ароматом.

Не залишає розводів, плямок та білих слідів, має матовий фініш. Не конфліктує з косметикою.

Максимально зволожує та й настільки приємний, що не хочеться наносити поверх косметику. Адже шкіра набуває приємного здорового вигляду.

І ще, навіть з spf - ви засмагнете! Хоча сонцезахисні формули допомагають захистити шкіру від УФ-променів та опіків, вони не запобігають засмазі повністю. Навіть із SPF 50 ти можеш засмагнути, довго перебуваючи на сонці вдень. Тому не женіться за засмагою, а цінуйте свою шкіру та здоров'я!