Yanches

Бальзам для губ Sister's Aroma MAXIMIZER PEACH

Бальзам для губ Sister's Aroma MAXIMIZER PEACH

На минулому тижні бренд Sister's Aroma представив оновлену версію свого догляду за вустами Lip Balm Maximizer у легкому відтінку Peach.

Звісно ж, я не втрималась і придбала собі його.

Взагалі, бальзами для губ даного бренду я відкрила для себе взимку. Спочатку я дуже скептично відносилась до них та гадала, що вони будуть просто давати гарний блиск на губах і не більше, але я дуже помилилась у цій думці, бо ці бальзами стали порятунком для моїх вуст! Абсолютно увесь зимовий період я навіть і не згадувала, що таке лущення губ та особливо трискання.

А тепер поспосередньо перейдемо до нового бальзамчику.

Об'єм продукту становить 4 гр.

Сам бальзам виконує зволожувальну тазагоючу дію і трішки збільшує губи. Взагалі, продукт по якості та своїй дії ідентичний до першої версії. Різниця лише у напівпрозорому персиковому відтінку (на жаль, свотчів не буде, бо на моїх губах цього відтінку взагалі не видно, бо природній колір мої вуст такий самий як цей милий персик, але якщо нанести на руку, то видно гарний напівпрозорий персиковий відтіночок).

Склад доволі непоганий. Там є і касторова олія, і олія жожоба, і ланолін (завдяки котрому і загоються мікротріщінки та ранки), і ментол (король збільшення губ).

Виробляється бальзам у Кореї.

Окрема подяка бренду за те, що продукт не тестувався на тваринах та їхня туба підлягає переробці. У наші часи ці два критерія дуже і дуже важливі.

Також бренд пропонує використовувати бальзам не лише по прямому своєму призначенню, а ще як і рум'яна (чесно, цього я поки що не пробувала).

Взагалі, продукт коштує того, щоб його спробувати. Також, я б ще порадила придивитися до двох інших бальзамчиків цього бренду: Lip Hydrater та Lip Hydrater Naked(він вартий окремої уваги).

То ж вперед за гарними вустами.

Бальзам для губ Sister's Aroma MAXIMIZER PEACH