Тестую разом з MakeUp
Мої враження від тестування продуктів з боксу
Як і декілька інших користувачів, вирішила не писати допис одразу після отримання боксу та спробувати покористуватися їми деякий час, щоб не було передчасних висновків.
Взагалі хочу подякувати MakeUp за можливість "поюзати" щось нове.
Пінка для вмивання із зеленим чаєм для жирної шкіри Joko Blend Washing Foam
У мене як раз скінчився засіб для очищення, тож ця пінка з'явилась майже вчасно )
Щоправда, маю суху чутливу шкіру, тож, нажаль, до мого типу шкіри вона не підходить (
Проте, навіть мені шкіру вона не стягує та не викликає лущення, висипань, подразнень тощо. Як для свого цінового сегменту, то взагалі я нею задоволена. Мені лише не сподобався дозатор - бо з щіточкою витрачається досить велика кількість засобу. Змінила дозатор зі своєї минулої пінки для вмивання - мені так стало зручніше та більш економно. А девайси для вмивання в мене є всі окремо)
Піна досить густа та м'яка, забруднення змиває легко, тож, мабуть, потім спробую придбати таку ж, але до свого типу шкіри.
Мій висновок, враховуючи вартість, - 5/5.
Філер для волосся з вітамінами А, С, Е, Pro Vit. В5 Joko Blend Perfect Vitamin Mix Filler
При отриманні боксу філер, мабуть, змерз, бо перетворився на густу суміш біло-зеленого кольору. Десь через добу вже став на вигляд як зелено-жовта вода.
Щодо вражень - от якось не можу сказати нічого доброго, але й нічого поганого. Гадаю, враження від нього буде залежати від того, якими засобами для волосся ви користуєтесь у своєму повсякденному житті. Тож, це не для користувачів Chtistophe Robin, Davines, Shu Uemura і тн. Маю наче непоганий догляд за волоссям і волосся в мене не в найгіршому стані, тож мене він не дуже вразив. Можливо, якби волосся було дуже пошкоджене, то я б помітила результат, а так, нагадав звичайну маску середнього сегменту. Волосся наразі середньої довжини - ампули вистачає на один раз.
Проте, знову ж, враховуючи вартість - від мене це 4/5.
Бальзам-олія для тіла "Емолієнт-трансформер" Babe Laboratorios Balm To Oil (travel size)
А ось оцю річ я вже хочу придбати ще! Бо за тиждень користування вона мене дуже вразила.
Як вже писала вище - маю суху шкіру. Лосьони та бальзами для тіла обираю дуже ретельно, бо маю постійне стягнення та лущення, особливо взимку. Та використовую їх мінімум двічі на добу - після душу ввечері та зранку.
Бальзам дуже гарно підійшов, шкіра зволожена та відчуття дискомфорту немає. Тож, цей засіб для мене навіть 6/5 ))) Вже хочу такий повномірний флакон)