Yana Osyka

Hourglass Veil Translucent Setting Powder, Translucent

Hourglass Veil Translucent Setting Powder, Translucent
Hourglass Veil Translucent Setting Powder, Translucent
Hourglass Veil Translucent Setting Powder, Translucent

Пакування красиве і стильне. Цей фірмовий колір Hourglass має вигляд дуже лакшері. Також подобається що дірочки для пудри вибиті у формі букви Н. З них пудра легко висипається і не потрібно тримати її у напіввідкритому вигляді (привіт Laura Mercie). Пуховка відсутня, для мене це не проблема, бо в нанесені використовую пензлики. Хоч повнорозмірна виглядає шикарно, але мініатюра також симпатична. Дякую за це бренду.

По свотчах видно що вона доволі світла. На сонці можна побачити маленькі блискітки, але в макіяжі цього абсолютно не видно. Не треба цього лякатись. Також на сайті вичитала що пудра не має тальку. Я на це увагу не звертаю, але раптом для когось це буде важливим.

Не дуже розумію чому пудра називається сатинова. Так, на свотчах я бачу блискітки, але ж в макіяжі це матове покриття. Ідеальне для моєї нормально-сухої шкіри. Пудра лягає тоненько, не скочується в мімічні зморшки. В пори не провалюється та й сухість на носі не підкреслює. В порівняння з Laura Mercie виглядає набагато легше та акуратніше.

Для цікавості порівняла з Hourglass Ambient Lighting Powder. Розсипчаста версія більш матуюча ніж пресована. Хоч на фото цю різницю на жаль не видно.

Мабуть, не просто так кажуть що Laura Mercie підходить для жирної шкіри, а Hourglass для сухої. Я перевірила це на собі та очевидно скажу, що Hourglass значно краще виглядає на обличчі. Вона матує, але не робить ефекту муки. Лягає дуже тонко, при цьому ідеально фіксує макіяж. Не окислюється (як виявилось таке буває з пудрами). Та й не будемо забувати про зручне пакування як для розсипчастого продукту.

Що ж, я справді полюбила цю пудру. Це чудовий варіант для фіксування макіяжу. Чудово, що в мене є ще одна мініатюра в косметичних запасах. З радістю користуватимусь ще.