Marinka🌈Rainbow

Новий фланкер Green tea 2024 року

Новий фланкер Green tea 2024 року

Привіт ❤️ Вітаю всіх зі святом Великодня !

Сьогодні хочу поділитися новою покупкою, новим ароматом який мені захотілося придбати з думками про літо 🌞

В моїй колекції насправді дуже мало свіжих та легких ароматів, але колись моя любов до парфумів почалася саме з класичного Green Tea від Elizabeth Arden. Пам'ятаю як сильно я любила той аромат, він був і легким ,і свіжим, надавав відчуття чистоти спекотними літніми днями. Використавши флакон 100 мл до цього часу я його більше не повторювала і навіть не знала що за всі роки класичний Green Tea поповнився великою кількістю фланкерів на будь який смак . Деякі з них можливо вже і зняли з виробництва. Я так зрозуміла що кожного року Elizabeth Arden випускає черговий фланкер Зеленого чаю і якраз натрапила на новинку 2024 року що з'явилась в продажі зовсім нещодавно - Green Tea Coconut breeze 🥥 Мені як людині, яка обожнює кокоси в усьому , покупка прийшлась до душі і замовлення я робила без попередніх затестів,тому що в продажі цю туалетну воду я не зустрічала.

Новий фланкер Green tea 2024 року

Упаковка - стандартна з не дуже щільного картону , дизайн повторює класичну упаковку Green Tea, відрізняється зображенням пальм та переходом кольорів від бірюзового до рожевого. Флакон також виконаний в класичному стилі , доволі простий та лаконічний. Кришка широка з міцного пластику, надійно фіксується. Дозатор - розпилювач видає дрібно дисперсну хмаринку аромата.

Концентрація : туалетна вода

Об'єм : в мене найбільший об'єм 100 мл

Виробництво - Іспанія.

Подивившись рекламу, мені було важко встояти щоб пройти повз та не зробити покупку) Пляжний відпочинок десь біля океану, сонце,пальми,щойно вскриті кокосові горіхи наповнені водою 🥥 Ну і звісно ж бриз , вологе солоне повітря , легкий вітерець..

Аромат належить до групи: квіткові, гурманські, фруктові . Основні аккорди : зелений,свіжий,мускусний,свіжо-пряний, солодкі ноти ,лактонний,пудровий.

Піраміда у аромата дуже цікава.

Початкові ноти: Кокос, Бергамот,Сіль, Коріандр

Середні ноти: Зелений чай, Петалія ( молекула givaudan ) , Karmaflor, Mahonial

Базові ноти: Мускус, Біла амбра, Дубовий мох

Розкривається Green tea Coconut breeze свіжим бергамотом та зеленим чаєм. Початок чимось схожий на класичний Зелений чай, але не довго. Далі з'являється пряна нота коріандру, саме в цьому ароматі вона доволі відчутна і я відчуваю її до самого кінця. Потім додається кокос та сіль. Кокос - зелений та молодий ( і начебто прозорий) з дрібкою солі на фоні,він тут не стиглий та кремовий, як ми зазвичай уявляємо , і саме тому аромат доволі легкий . Дуже цікаво,що в піраміді аромата зазначені молекули. Молекула Karmaflor поєднуючись з нотою зеленого чаю посилює відчуття солоності. А молекула Petalia має неповторний аромат піона та троянди, вона багатогранна і для кожного носа може сприйматися по різному ,в ній можна впізнати : бузок, конвалію, липовий цвіт, гвоздику або пряності. Як відомо молекули змінюються та розкриваються на різній шкірі по різному , тому і сприйняття аромату в цілому може ставати іншим. В базі завдяки мускусу та амбрі аромат стає довершеним та округлим.

Стійкість у Green tea Coconut breeze дуже хороша . З тих ароматів що в мене були , туалетна вода нагадала мені лімітку від Escada - Born in Paradise. Тому якщо вам подобався аромат від Escada то і Coconut breeze також має сподобатися.

В цілому для мене Coconut breeze самобутній аромат і найкращий з тих фланкерів з якими я вже встигла познайомитись.

Також я вже придбала Green tea Nectarine blossom.

Якщо коротко сказати про що ж аромат, то він про солоний кокос . Він свіжий та дещо пряний.

Чи схожий аромат на класичний Зелений чай? Для мене ні,хіба що на початку.

Стійкість : до 5 годин точно , довго тримається на волоссі та речах. Є шлейф.

Для тих хто полюбляє ноту кокоса в парфумерії рекомендую спробувати,до того ж ціна на цей аромат доволі бюджетна.

Дякую за увагу 🤗