Кузя Ю-а

Moon&Rune Paradise Apples Peptide Face Serum

Moon&Rune Paradise Apples Peptide Face Serum

Писати я буду достатньо, аби ваш вибір впав на цю сироватку! Але що б остаточно кайфувати від неї разом зі мною, то ї просто варто придбати.

Це найкращий вибір із можливого. Це люкс, преміальна косметика серед українських брендів. Але moon&rune реально зірвав овації.

Ця сироватка має цікаву назва, а саме МІСТИЧНА ЛІФТИНГ-СИРОВАТКА З РАЙСЬКИМИ ЯБЛУЧКАМИ.

Пакування сироватки - ця скляний флакончик, добротний, важкий, ніби він і сам розуміє, який скарб зберігає в собі. Надзвичайно могутньо виглядає!

Зручний дозатор у вигляді скляної пипетки.

Moon&Rune Paradise Apples Peptide Face Serum
Moon&Rune Paradise Apples Peptide Face Serum
Moon&Rune Paradise Apples Peptide Face Serum

Але окрім красивого маркетингу, тут реально є дія та ефект, від яких моя шкіра насолоджується якісним доглядом.

В СИРОВАТЦІ ВИ ЗНАЙДЕТЕ УНІКАЛЬНИЙ КОМПОНЕНТ – ЕКСТРАКТ ПЛОДІВ РАЙСЬКОЇ ЯБЛУНІ, ЯКИЙ ПОВЕРТАЄ ШКІРІ ЗДОРОВЕ СЯЯННЯ, ЗНІМАЄ НАБРЯКИ ТА РОБИТЬ ШКІРУ БОЖЕСТВЕННО КРАСИВОЮ.

Экстракт райського яблука покращує колір шкіри, та підсилює сяяння. Знімає набряки і освітлює шкіру. Регулює пігментацію та робить шкіру шикарною. В кремах для зони навколо очей – прибирає темні кола. Потужний антиоксидант. Компонент преміальної косметики!

МОРСЬКИЙ КОЛАГЕН ТА ЕКСТРАКТ МІКРО ВОДОРОСТЕЙ, В ПОЄДНАННІ, ВІДНОВЛЮЮТЬ СТРУКТУРУ ШКІРИ НА КЛІТИННОМУ РІВНІ, РОБЛЯЧІ ЇЇ ПРУЖНОЮ ТА ЕЛАСТИЧНОЮ. А ПЕПТИД MATRIXYL® SYNTHE’6TM — СПРИЯЄ ЗНАЧНОМУ РОЗГЛАДЖУВАННЮ ТА ОМОЛОДЖЕННЮ ШКІРИ, ОСКІЛЬКИ ВІН ВПЛИВАЄ ВІДРАЗУ НА ШІСТЬ ГОЛОВНИХ СКЛАДОВИХ ШКІРИ: КОЛАГЕН ТИПІВ I, IV, III, HSP47, ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА, ТА ЛАМІНІЛ-5.

Загалом, склад просто розривний! Відчутний та ефективний! Хочу ще зробити декілька процедур у косметолога, паралельно з налагодженим доглядом. Сподіваюсь, років через 20 - я далі буду тим наливним яблучком 😂

Чесно кажучи, користуючись уже деякий час, моя шкіра, перетворюється в прямому значенні на наливне яблучко. Підтягнута, сяюча, наповнена! Доречі, під очі я також використовую крем цього бренду. Писала про нього ось тут https://club.makeup.com.ua/post/37694/

Мені вже за кілька місяців 35 років. І зараз, я максимально шукаю найтоповіші засоби, які допоможуть шкірі бути довше красивою.

І одразу, вже після декількох використання помітно розгладження легкої (ну в мене вона реально мінімальна) носогубки. Адже йде чудове зволоження та наповнення шкіри.

Також, цікава властивість сироватки, що вона, наче перетворюється на якийсь еліксир під час контакту із шкірою.

Взагалі, сам Бренд відноситься до вишуканих стилістично. Мене це теж дуже підкупило і напевно тому я хочу мати від них все, Та створити повноцінний догляд на довгі роки.

Ну і на кінець додам, що 98% ІНГРЕДІЄНТІВ ЦІЄЇ СИРОВАТКИ - НАТУРАЛЬНОГО ПОХОДЖЕННЯ!

ДОЗВОЛЕНО ПРИ: РОЗАЦЕА, КУПЕРОЗІ, АКНЕ

Здається, я переконала спробувати іі тих, хто зараз в пошуках достойних засобів :)