Yana Osyka

Hourglass Mini Vanish Airbrush Concealer, Cotton 2

Зустрічає нас міні формат з об'ємом в 1.3 мл. Доволі небагато коли розумієш що в повнорозмірі 6 мл, а різниця в ціні у 2 рази. Та й пакування там цікавіше. Короче Hourglass трохи жадний.

Відтінок я підібрала ідеально. Це нейтрально-теплий відтінок. Чудово пасує на перекриття синяків під очима та й загалом в тон шкіри. Мабуть, це найкращий колір консилера який у мене був. З ним хіба що позмагається Nars.

Його тут мало, то ж я економлю. наношу трохи в зону під очима, підборіддя і трохи на ніс. Розтушовую улюбленим пензлем закосом під Rare Beauty. Текстура водяниста і над легка, тому спонжем користуватись не хочеться. Перекриття дає від легкого до середнього, можна нашарувати. Це не фул макіяж, але на щодень супер. Взагалі не підкреслює пори та сухість обличчя. Тримається протягом дня чудово. Товаришує з будь-якою моєю пудрою, та і без неї можна його носити легко.

Це просто ідеальний консилер і я хочу ще. Тепер чекатиму чорної п’ятниці, щоб купити повнорозмір. Бо тут неймовірно легка текстура, але при цьому адекватне перекриття. Поки це найкращий продукт, який я тестувала у 2024 році. Hourglass все більше і більше закохує в себе.