Міст для тіла "Кокос та квітки Таїті" Avon
Вітаю усіх красунь.
Всі чекають на тепле літо, яке ніяк не приходить до нас, щоб насолодитися смачними ароматами парфумерних міст. І сьогодні розповім про один із таких спреїв від Avon.
Пам'ятаю, коли я була маленькою, як почула про цей бренд в Україні. Ці каталоги ходили в руках у всіх... Хоча зараз теж є прихильники, але думаю, вже набагато менше і менше...
Упакування міста виготовлене з пластикового флакончика напівпрозорого кольору, а також має наліпку в кокосовому дизайні, об'ємом 100 мл. Має дозатор спрея, який забезпечує легке та зручне точне нанесення та розпилення місту.
Сам спрей прозорого кольору, рідкої консистенції, схожої на водичку. Розпилюю його я як під пахвами, так і на тіло, без будь-якої інструкції. Висихає як звичайна водичка через тривалий час.
Має приємний кокосовий аромат, який залишається не так довго на тілі. Але на мою думку, він добре справляється зі своїм завданням - маскує запах поту. Хоча на початку розпилення мені відчувається аромат алкоголю\спирту, а потім вже відчувається солодкий кокосик та квіти. Сухість шкіри не відчуваєтсья хоча і зволоження теж.
Ще такий прикольний лайфхак, яким я користуюся, коли мені вже набридне аромат, а пляшечка все ще стоїть і стоїть - чудово ним мию вікна. Дехто зараз зі стільця впаде, але це так і є. Напочатку зволожую вікна водою, потім пшикаю спреєм , і в кінці протираю туалетним папером - відсутність розводів, плям і т.д. Навіть краще працює, ніж інші спеціалізовані засоби для миття вікон. І ще чудовий аромат, який цілий день запахне в квартирі.
Універсальний спрей який подарує вам і вашому домі чудовий аромат та затишок.💖
Коментарі (0)