Beautiful land💞

Міст для тіла "Кокос та квітки Таїті" Avon

Міст для тіла "Кокос та квітки Таїті" Avon

Вітаю усіх красунь.

Всі чекають на тепле літо, яке ніяк не приходить до нас, щоб насолодитися смачними ароматами парфумерних міст. І сьогодні розповім про один із таких спреїв від Avon.

Пам'ятаю, коли я була маленькою, як почула про цей бренд в Україні. Ці каталоги ходили в руках у всіх... Хоча зараз теж є прихильники, але думаю, вже набагато менше і менше...

Упакування міста виготовлене з пластикового флакончика напівпрозорого кольору, а також має наліпку в кокосовому дизайні, об'ємом 100 мл. Має дозатор спрея, який забезпечує легке та зручне точне нанесення та розпилення місту.

Міст для тіла "Кокос та квітки Таїті" Avon

Сам спрей прозорого кольору, рідкої консистенції, схожої на водичку. Розпилюю його я як під пахвами, так і на тіло, без будь-якої інструкції. Висихає як звичайна водичка через тривалий час.

Має приємний кокосовий аромат, який залишається не так довго на тілі. Але на мою думку, він добре справляється зі своїм завданням - маскує запах поту. Хоча на початку розпилення мені відчувається аромат алкоголю\спирту, а потім вже відчувається солодкий кокосик та квіти. Сухість шкіри не відчуваєтсья хоча і зволоження теж.

Ще такий прикольний лайфхак, яким я користуюся, коли мені вже набридне аромат, а пляшечка все ще стоїть і стоїть - чудово ним мию вікна. Дехто зараз зі стільця впаде, але це так і є. Напочатку зволожую вікна водою, потім пшикаю спреєм , і в кінці протираю туалетним папером - відсутність розводів, плям і т.д. Навіть краще працює, ніж інші спеціалізовані засоби для миття вікон. І ще чудовий аромат, який цілий день запахне в квартирі.

Універсальний спрей який подарує вам і вашому домі чудовий аромат та затишок.💖