Марія Bondar

Неймовірно жіночний парфум Marc Jacobs Daisy Wild

Неймовірно жіночний парфум Marc Jacobs Daisy Wild

Цей аромат любов з першого вдихання. Мені дуже подобаються взагалі усі аромати від Марк Якобс, і коли я на стійці побачила новинку захотіла одразу спробувати. Але я не очікувала що цей аромат перевершить мою любов до усіх попередніх.

При першому вдиханні я відчула запах тропічних остовів. Мені здалося що там кавун чи диня, але в описі аромату перша нота - банановий цвіт. Ну по перше я перший раз нюхаю банановий цвіт в пафумах, а вжитті взагалі не нюхала. Тому трохи сплутала з кавуном)

Аромат ніжний, квітучий, солодкий. Але він не приторний як карамелька чи цукерка, ні, це аромат солодкої весни чи солодкого літа. Дуже квітучий запах. Дівчата від усього серця раджу якщо є можливість понюхати цей аромат і затестити на собі.

На тілі він досить стійкий. На мені відчувався години три чотири - а це прямо ну дуже багато. Бо на мені парфуми погано тримаються. На інших дівчатах мені здається, що може триматися і не один день. Але він не душить своїм ароматом по проходженню часу.

Окрема тема - баночка. Це красота красот) Як і усі стандартні баночки цього бренду - вона також прикрашена пластиковими квітами. Це той випадок коли бачиш флакон і розумієш за секунду, що це квіти квіти квіти і аромат квітковий) Єдина відмінність - колір самої рідини, вона ніжно салатово зелена. Дуже по весняному виглядає, як сік чи роса з трави. На фото цей аромат у маленькому флакончику поряд з минулим ароматом який жовтенького кольору. Просто флакончик маленький і квіти закривають його майже повність. Але колір рідини можна побачити на постері в руках у дівчини, на фоні якого і стоять ці парфуми.

Мій відгук дуже позитивний про ці парфуми. Я вже їх хочу)

Піраміда аромату

Верхні ноти: банановий цвіт
Серце: Жасмин, макадамія
Ноти бази: Сандал, ветивер