Spodobaieva Maryna

Yope Linden

Yope Linden

Я в постійних пошуках хорошого крему для рук, але при цьому постійно хочеться спробувати щось нове. Але Yope зараз заполонив почесне місце в моєму догляді за тілом.

Натуральний крем для сухої та потрісканої шкіри, засіб який регенерує, живить та інтенсивно зволожує шкіру завдяки багатому складу.

Склад: Aqua, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Sorbitan Olivate, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Glyceryl Stearate, Isononyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tilia platyphyllos Flower Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Parfum, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Eugenol.

Склад тут дійсно багатий на масла та екстракти, є тільки питання до сайту Makeup бо вказаний не вірний склад, а саме Butylphenyl Methylpropional, який заборонений в ЄС і в складі його не має.
Особливості Hand Cream від бренду Yope з опису:
- виготовлений на основі з натуральних компонентів;
- містить рослинні масло ши і олію оливок;
- має теплий, солодкий запах липи;
- швидко всотується, не залишаючи зовнішніх слідів;
- зміцнює захисний бар'єр і гідроліпідну мантію епідермісу;
- ефективно відновлює його пошкоджені ділянки;
- делікатно пом'якшує, вирівнює і розгладжує рельєф шкіри;
- позбавляє її від сухості та лущення;
- підвищує захисні властивості;
- стимулює обмінні процеси і клітинне оновлення;
- перешкоджає появі почервоніння і подразнень.

Крем дійсно дуже класний, але це тільки більш нічний варіант, він жирненький, але досить гарно поглинається. Віддушка більш схожа на дитячий крем з ноткою липи, досить близько сидить до шкіри, хто не любить інтенсивних віддушок – це ваш варіант, навіть в кремі імбир та сандал, віддушка дуже приємна та стримана. Дуже класно відновлює шкіру поки ви спите.

Yope Linden
Yope Linden
Yope Linden