☕️ Karina ☕️

Термальна вода La Roche - Posay

Термальна вода La Roche - Posay

Термальна вода La Roche - Posay. У мене вона в зручному форматі - 50 мл, щоб можна було носити з собою. З легкістю вміщається в мою сумочку.

Застосування: розпилити на обличчя/тіло та залишити на декілька хв вбиратися шкірою.

Кому підійде: чутливій, проблемній, схильної до алергію шкіри.

Виробник : Франція

Я та мій хлопець просто обожнюємо її 💗

Стильна упаковка, дрібнодисперсне та легке розпилювання, ну дууже комфортна та майже не відчувається. Освіжає шкіру (моя рятівниця в жарку погоду 🔥), вона не сушить, а чудово зволожує, знімає почервоніння та заспокоює шкіру.

Її можна використовувати на етапі тонізації, та я особисто часто освіжаю шкіру впродовж дня.

Виробник стверджує (і це дійсно так), що за рахунок високої концентрації селену, мікроелементів і мінеральних солей засіб має протисвербіжну, протизапальну, заспокійливу та ранозагоювальну властивості.

Способи використання від виробника: наприклад, як зволожуючий засіб після крему, адже практично всі креми, як відомо, особливо зволожуючі, мають у складі гліцерин, який забирає вологу з глибоких шкірних шарів, якщо вологість повітря низька. Цим засобом можна закріплювати макіяж або навіть знімати його. Застосовується як один із засобів при лікуванні різних шкірних захворювань, для прискорення відновлення після косметологічних процедур, заспокоєння подразненої шкіри.

Чи знайомі ви із цим продуктом? Які у Вас залишилися враження?