Yana Osyka

Surratt La Baton Rouge, Bonne

Взагалі, в студентські роки я фанатіла від червоних помад. Моя перша закінчена помада була від Oriflame у червоному відтінку. І друга в цьому ж кольорі. Тоді я не думала про чіткий контур і доречність яскравих вуст. Просто носила з будь-яким одягом усюди. Думаю, це через часткове захоплення фільмами ери Золотого Голлівуду. В мене тоді було пів гардероба старих речей. Я носила лише спідниці та сукні з екстремально підкресленою талією. І тільки пальто, останню куртку залишила в 10 класі. В мене навіть дипломна робота присвячена американським акторкам 20-х - 30-х років.

Це було пояснення чому червону помаду я люблю, хоч і зараз не часто ношу. Лишила тільки мініатюру від Charlotte Tilbury у відтінку Red Carpet. Для важливих заходів. І тут в наборі знову червоний екземпляр. Трохи засмутилась, але ок, спробую покористуватись.

Колір класичний червоний, що віддає трохи в рожевий підтон. Вона не тепла, але й не холодна. Зазвичай, для себе обираю більш насичений варіант, такий як у Charlotte Tilbury. Але відтінок від Surratt також мені пасує.

Пакування тут вузьке і видовжене, наче це олівець. З однієї сторони й справді бачимо автоматичну помаду-олівець, а з другої якась жуйка, що видає червоний тінт. Мабуть, це класно для людей, хто має великі вуста чи любить азійський макіяж. Я не в першій і не в другій команді. Так, для цікавості кілька разів намазалась та і все. Просто не мій варіант використання.

Пробувала і з нюдовими очима і з блакитними тінями. Відтінок на вустах виглядав доречно. Я здивована, помада виявилась доволі універсальною. Також сподобався формат випуску, цим “олівцем” так зручно промальовувати контур. Мені не знадобився олівець, та й саму помаду рідко підправляла.

Фініш кремово-матовий, вуста не сушить, довго носиться. Має властивості стандартної помади в пулі.

Загалом продукт мені сподобався. Це звичайна помада, але зі своїми плюсами. Серйозних мінусів не знайшла. Хіба що мені не потрібна ще одна червона помада.

Стало цікаво скільки ж в ній продукту, всього 0.51 g. Це прикол якийсь, навіть у мініатюрах більше дають. Що ж, зате я зможу її закінчити. І краще не гуглити скільки вона коштує, бо тоді дуже страшно від розуміння що світ з розуму зійшов ставити такі ціни.