Sofiia Ts

Крем для рук і нігтів Shelly з колагеном, еластином і екстрактом півонії

Крем для рук і нігтів Shelly з колагеном, еластином і екстрактом півонії

Всім привіт! Нарешті холодний період від нас відійшов, і можна переходити на легші текстури. Я рішила обрати кремчик від Shelly, який підходить на щодень, коли потрібно протягом дня підтримувати зволоження шкіри рук без зайвої липкості, при цьому заспокоювати її та відновлювати після агресивних чинників 🙌 Шкіра після крему виглядає доглянутіше та молодше 💅

Крем в дуже зручному флаконі з дозатором, одного натиску вистачає на дві руки. Має аж цілих 250 ml!, що робить його надзвичайно економним та бюджетним.

Текстура легка та рівномірно розподіляється, швидко вибирається та не залишає плівки.

Аромат легкий та квітковий, без приторності, абсолютно не набридає.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Stearic Acid, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Paeonia Extract, Parfum, Lactic Acid.

Компоненти спрямовані на помʼякшення, зволоження та захист шкіри рук. Парафін, стеаринова кислота, диметикон для захисту та помʼякшення. Олія каріте, гліцерин, гідролізований колаген, екстракт півонії для зволоження, живлення та регенерації шкіри.

Крем ідеально підходить для підтримання зволоженості та захисту шкіри рук протягом дня. Шкіра опісля стає ніжна та шовковиста, приємніша на дотик та на вигляд 🤍