Марія Bondar

Зручні та дуже класні парфуми ADOPT Liberty Dream

Зручні та дуже класні парфуми ADOPT Liberty Dream

Всім привіт. Сьгодні розповім про парфуми адопт які в мене вже багато років. Я їх дуже сильно люблю, вони неймовірні, легкі, насичені і яскраві. А раніше вони були ще ну клас як бюджетні. Так як зараз усе подорожчало я думаю ці парфуми подорожчали також, я ж їх купувала коли такий флакончик коштував менше 200 гривень. Це ну дуже круто враховуючи наскільки якісний і класний цей аромат. Просто дуже часто дешеві парфуми пахнуть чимость дешевим, або сильно спиртова віддушка-основа, або просто не якісні компоненти. З цими ж парфумами такого не було.

У флаконі аж 30 мілілітрів, а виглядає він дуже компактно - можна носити з собою у сумочці на раз два. Скільки років пройшло - а вони пахнуть так само класно як і тільки куплені. Чомусь у мене з ними асоціація з яскравим шампанським, літнім вечором та ягідними нотами. Ягідні тони там точно є. Але я б не сказала, що це приторно солодкий аромат, так він солодкий але не дико приторний. Аромат жасмину і квітів дуже збалансовано розділяють свіжістю цей солодкий аромат.

Піраміда аромату

верхні ноти: малина, кардамон, чорна смородина
середні ноти: апельсиновий цвіт, жасмин, персик
базові ноти: сандалове дерево, янтар, карамель

Дівчата придивіться до цих парфумів, та і до усієї лінійки цих парфумів. Вони дуже якісні, а найкраще дуже компактні - що дасть вам змогу не прощатися з ними ніколи не в поїздках ні на роботі.