Alyona Fedyk

Giorgio Armani My Way Floral: моя нова любов

Giorgio Armani My Way Floral: моя нова любов

Для мене My Way Floral став переродженням аромату, який я носила роками і невимовно його любила. Досі зберігаю третину флакону, сподіваючись на те, що його все ж повернуть у виробництво. Мова йде про Prada Candy Florale. Не думайте, що він ідентичний… Ба більше, він навіть не дуже схожий ольфакторно, але цей фантастичний spring-вайб – він прослідковується в обох Floral. Тепер я насолоджуюсь ароматом My Way, і можу сказати, що давно не відчувала такої насолоди…

Полюбити ці ніжні парфуми – чи то класичні, чи то My Way Intense, чи навіть My Way Nacre – можна лише за філософію бренду. Флакони створені з можливістю повторного наповнення за допомогою спеціальних рефілів без використання спеціальної лійки. Просто купуєш рефіл і заповнюєш пустий флакон, насолоджуючись улюбленим ароматом і пишаючись своєю раціональністю:) Такий підхід дозволяє кожному, хто вже придбав флакон My Way, знизити вуглецеві викиди та використання пластика.

Ви лише уявіть, як може пахнути букет із туберози та неролі. Це дві квітки з дуже насиченим медово-трав’яним ароматом. Такий floral-мікс хочеться вдихати вічно. Це справжній спокій в світі парфумерії… Але окрім квіткового дуету, тут є ще терпкі ноти гіркого апельсину та зеленого мандарину, а в базі – мої улюблені бурбонська ваніль та білий мускус. От чесно: якби парфум створювали для мене, то він мав би саме таке поєданння нот. Звучання My Way Floral вийшло дійсно казковим.

То чому ж він так нагадує мені Prada Candy Florale, якщо ноти там абсолютно різняться? Вся справа у шлейфі. Він ніжно-медовий, з терпким звучанням трави та легкою пудровістю. І лише ці два аромата я відчуваю на собі увесь час – від моменту нанесення до його повного зникнення зі шкіри. Стійкість тут неймовірно висока, тому я навіть не беру свій мініатюрний флакон із собою.

До речі, про флакон… Моя крихітка має у собі лише 15 мл рожевої есенції, але скло таке ж матове та товсте, як і повнорозмірний флакон. Лаконічність в цій справі для мене в пріоритеті. Я дуже люблю простоту, бо саме в ній вбачаю розкіш. Щодо повнорозмірного флакону 30, 50 та 100 мл, то тут є ще один цікавий елемент – кришечка. Вона виконана у формі дорогоцінного каменю з золотим обідком. Виглядає вражаюче.

Ну і наостанок: My Way Floral – це дуже жіночний та чуттєвий аромат. Хочеться відчувати його на собі щодня. Я дійсно зраджую всій своїй парфумерній колекції, але зупинитись вже не можу:) Не знаю, чи мине ця ейфорія...