Креветка

Рівний тон з BlessBeauty. Досвід використання

Рівний тон з BlessBeauty. Досвід використання

Дівчата DARIIAKOVACH , SomovaFM , saybeautyk , Zhukovka , спробувала і я цей Ваш Bless Beauty! Щиро дякую, що звернули мою увагу на цей бренд та за Ваші розгорнуті рекомендації!

(в дівчат на сторінках круті дописи про ВВ, завітайте, якщо цікавить більше подробиць)

Придбала два засоби:

  • BB крем Bless Beauty Smooth Skin 24H (Відтінок 13)
  • Bless Beauty Camouflage 3 in 1 Concealer Консилер-тон (Відтінок 02)

(P.S. пілінг потрапив у допис випадково, із чернетки видалити його неможливо)

Рівний тон з BlessBeauty. Досвід використання

🌸Про ВВ: пігментований та зволожуючий, має вологий фініш, не підкреслює шелушінь(моя часта проблема - крила носа). На відео я нанесла більш-менш плотний шар, але в житті використовую вполовину меншу кількість, для напівпрозорого покриття. Комфортно розтушовується та вирівнює тон шкіри, я його не відчуваю, не дивлячись на "масну" текстуру крему. Він, звичайно, не блюрить, але після пудри все ж таки дуже ефектно виглядає (див. Макіяж Ч.2)

🌼Про консилер: ДУЖЕ пігментований та плотний, от його реально потрібно зовсім трошки. Цікавий для мене - консилер-тон, який можна використовувати як самостійний продукт, замість тонального крему. Він вже, навідміну від зволожуючого ВВ, має більш матовий фініш та сильніші перекривні властивості. Консилер може підкреслювати шелушіння, якщо використовувати його не тільки під та/або на очі.

Ох, як же класно лягають на це все кремові контур та рум'яна! Мені сподобалось, що нанесення легке, нічого не скочується, не плямить(ще вчусь користуватись кремовим контуром, тому злегка брудно виглядає тільки з моєї провини 😅). Рідкий хайлайтер з відео сам по собі, на будь-якому тоні, "з'їдається" повіками, тому ВВ та консилер і тут не винні.

Як я вже вказувала, після пудри мені взагалі все сподобалось.

Загальний тон дуже добре носиться, якщо його фіксувати пудрою, перевіряла в активні робочі дні. Якось навіть задрімала з макіяжем на пару годин, прокинулась все ще з ним) на екрані телефону майже нічого не відбивається, окрім хайлайтеру.

🌸Знайшла для себе і мінуси, що ВВ через пару годин провалюється у пори, не критично, але з ВВ-кремом від Marie Fresh в мене такого не було. Однак я пробачаю Bless Beauty, тому що маю комбіновану, схильну до жирності шкіру, мені здається дуже багатьом засобам важко працювати з капризними порами. В той же час з'являється жирний блиск, але матуючі серветки швидко вирішують це питання.

🌼Що до консилеру, то він скочується через пів дня у повіці, прибираю пальцем або матуючою серветкою і до вечора такого не повторюється. Можливо це тому, що маю вологі повіки(так можна казати? 😁). Також не буду його використовувати на крила носа та підборіддя, адже все ж таки підкреслив зайве(частково видно на фото)

В цілому, залишилась більше задоволена, ніж ні, тому буду користуватись Bless Beauty Smooth Skin 24H та Bless Beauty Camouflage 3 in 1 Concealer 🙂

Адаптуюсь до консилеру і буде ок. Йому 4⭐️

А ВВ крему 5⭐️, тому що за цей кошт - продукт гідний бути поміченим!

Дякую за увагу до допису💖спробуйте BlessBeauty!