Yana Osyka

Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette

Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette
Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette
Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette
Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette

В той час мала різні палетки від більш бюджетних марок типу ColourPop i Makeup Revolution. Було і 4 палетки від Zoeva - вони були улюбленими. Іноді хочеться написати пост ностальгію про стару косметику, яка в мене була… Можливо, колись це станеться, а поки вертаємось до Jeffree Star. Тоді його тіні були дуже популярними. Якось, заходжу на makeup.ua і бачу в наявності цей скарб - палетку Blood Sugar. Це доля. І через 2 дні вона була в мене.

Оскільки в той момент моє захоплення червоними тінями ще не згасло, я була рада отримати палетку в такій гамі. Але тут все не так просто. Палетка доволі продумана, тут є і теплі бежеві, і коричневий, і рожеві та навіть холодний колір для розтушування. Тобто нафарбуватись можна і на щоденний макіяж і на вечірку якусь. Доволі універсальні кольори.

Також неможливо не звернути увагу на пакування. Це просто здоровенна червона валіза, що має металеві застібки. Палетка зроблена супер якісно, думаю що ті хто хоч раз в житті тримали тіні від Jeffree Star розуміють це.

В середині є велике дзеркало, прикольно звичайно ж, але вага палетки 500 г, в мене рука відпаде поки я в нього фарбуватимусь.

Рефіли, майже на кожному вибите тиснення у вигляді символу бренду. І зроблено це також якісно, бо за 4,5 роки використання я все ще бачу ці зірочки.

Взагалі добре що в палетці мало шимерів, бо вони тут дуже слабкі. Значно краща ситуація з матовими. Вони просто усі чудові. Прекрасно розтушовуються, майже не осипаються. Працюють від світлого до темного і навпаки. Різні ворси та форми пензлів - усе працює з тінями.

Можливо єдиним нюансом є темні кольори. Зараз їх роблять значно темнішими та пігментованими ніж в палетці Jeffree Star. Якщо хочеться супер-насиченості, бажано обрати кольорову базу під тіні.

Не дуже використовую кольори Sugarcane та Tongue Pop через їх блідо рожевий і персиковий підтон відповідно. Мої очі робляться втомленими й нещасними.

Для нюду обираю Cake Mix, Ouch, Intravenous - вони тепленькі, але в міру коричневі. А відтінок O Positive просто знахідка, в рефілі здається сірим хоч насправді він холодний коричневий з легким вкрапленням рожевого. Ідеальний для нейтрального макіяжу.

Всі інші кольори в червоно-рожево-фіолетовій гамі. Цікаві та незвичні. Найбільше люблю темно-ягідні Extraction i Coma. Можу спокійно додати їх в затемнення до коричневих тіней, а не тільки до яскравих макіяжів.

Сяючі тіні - їх всього 4 і це гарна новина, бо їхня якість доволі слабка. Лише Donor хоч трохи схожий на шимер. Але я рідко користуюсь бронзово-золотими тінями. Вони заглушають колір очей.

Candy Floss, Sweetener, Blood Sugar просто сатини. Взагалі не цікаві і я не хочу ними користуватись.

Тільки Sweetener трохи відрізняється, бо це протодуохром, переливається з тепло персикового в золотий. Але на 2024 рік це вже взагалі не дивує, зараз формули значно яскравіші.

Тому якщо підбити підсумки, то у 2024 році цю палетку можна купити тільки через матові. Вони справді чудові у використанні. Сяючі ж взагалі не потрібні. Оскільки це стара палетка, думаю її легко зловити на класних знижках і з радістю користуватись.

Зараз я рідко дістаю цю палетку через її величезні розміри. Для нюдових макіяжів легше обрати Makeup by Mario, Natasha Denona або ABH. До Jeffree Star тягнеться рука тільки за червоними тінями. Хоч я роблю такі макіяжі 4 рази на рік. Можливо, доречніше було б її продати, але кому вона потрібна у 2024 році, коли слава тіней Jeffree Star згасла? Тому лежить вона у мене як пам’ять про першу дорогу палетку в житті.