MAXIMOVA🌷

Незмивний догляд для волосся

Незмивний догляд для волосся

Почну з того, що я дуже люблю незмивашки. Мала попередню баночку крему від L'Oreal "Немає ножиць" для довгого і пошкодженого волосся, він мене влаштовував, хороший засіб, використала із задоволенням до кінця. І потім моє бажання пробувати щось нове повело в пошуки, де я і обрала для себе нову баночку корейського бренду Masil. Обрала одразу більший об’єм, бо була вигідна ціна, як і зараз - 437 грн замість 588 грн. Привабив мене у цьому засобі опис, а саме протеїни у складі (доречі, там не перелік складових, а цілі мемуари😂 я таких довгих складів ще не бачила, багатенько туди намішали).

Хочу окремо відзначити упакування. Голографічна коробка, в якій упакована банка з бальзамом така космічна і заліпатєльна, що я довго крутила її в руках. Подивіться цю красу у відео. Картон відливає всіма кольорами веселки😍 навіть дно сяє! У місці відкривання є захисна наклейка. І після такої приголомшливої коробки, банка вже не здається дуже красивою😂 хоча насправді вона симпатична. Виконана повністю з пластику, стійка і має зручну помпу.

Він вартий окремого розділу, адже тут справді дуже великий набір інгредієнтів.

  • розпочати варто з того, що бальзам містить силікони, якщо ви їх не використовуєте в косметиці для волосся - не розглядайте цей засіб
  • також містить цінні олії жожоба і макадамії, а також екстракти і протеїни 20 рослин
  • формула збагачена кератином, шовком і колагеном
  • особливе значення має регенерувальний пептид, який входить до складу.

Перше, що я відчула - це аромат, дуже приємний квітковий, пахне квітами жасмину і трішки акацією🌸 на волоссі ледь відчутний.

Консистенція густа, схожа на вазелінову, колір білий напівпрозорий, має дрібні блискітки.

Потрібно визначити правильну для себе кількість засобу. У мене волосся довге по пояс, рівне, не густе. Вперше я видавила дві помпи, нанесла, і отримала ефект брудного волосся (подібні коментарі ви можете побачити на сайті). З цим бальзамом більше не довінює - краще. В наступний раз використала одну помпу - волосся було занадто обтяжене. Втретє - нанесла трохи більше пів помпи і ця кількість ідеально працює на моєму волоссі!

Використовую на вологе (підсушене рушником волосся) добре розтираючи засіб в долонях. Наношу по всій довжині.

Волосся стає більш розгладженим, пружнім, розсипчастим. Не стриглась більше року (все ніяк не дійду) і стан кінчиків з цією незмивашкою задовільна. Воно менше плутається та добре виглядає😊

Я задоволена цим бальзамом. Раджу спробувати міні версію, або якщо впевнені - одразу великий об’єм за вигідною ціною.