Креветка

Віск Mixtura для кутикули та нігтів

Віск Mixtura для кутикули та нігтів

Регулярно користуюсь олійками для кутикули в олівцях, крем для рук завжди маю з собою та біля ліжка, однак і цього буває замало. Під час роботи постійно контактую з пилом та домашні справи ніхто не відміняв. Ще додайте інші зовнішні фактори, у вигляді вітру та перепаду температур..і маємо те, що маємо - сухість шкіри, ламкість довжини нігтів, задирки, мікро-тріщинки...

Шукала засіб, що буде досить живильний, поліруючий та захищаючий від зовнішніх подразників і ось він, мій герой - Бальзам-віск для нігтів і кутикули "Мед" Mixtura Cuticle Balm Honey 🍯

Віск Mixtura для кутикули та нігтів

Віск має текстуру воску (неочікувано?😁), при дотику трошки тане від тепла шкіри. Варто просто потерти його подушечкою пальця та невелика, однак достатня кількість засобу набереться. Мені такого натирання вистачає на одну руку, за потребою додаю ще.

Принцип дії простіший нема куди: набрати засіб на пальчик та втерти у кутикулу та нігті до поглинання.

💧У складі майже всі компоненти - емоленти(зволожувачі), наприклад масло какао, масло ши, олія оливкових кісточок. Як основу маємо бджолиний віск

🌿В ароматі добре відчутні ефірні олійки іланг-ілангу та цитрусів, пахне не "ароматами косметики", а саме ефірними оліями, тому зважайте на це перед тим, як придбати бальзам.

🍊Антиоксиданти - токоферол(вітамін Е) та аскорбіл пальмітат(стійка формула аскорбінової кислоти). АП, окрім консервуючих властивостей для засобу, для нас має освітлюючу дію! Тобто буде підтримувати нігтьову пластину, вирівнюючи її колір та висвітлюючи. Теж саме про шкіру навколо нігтика. А вітамін Е, ну дууже круто утримує вологу в епідермісі.

Додаю фото кутикули та нігтів До та Після нанесення воску👆🏻

Якщо Ви шукаєте потужний засіб для зволоження, живлення та відновлення шкіри та нігтів - бальзам-віск Mixtura Honey підійде якнайкраще, особливо на довготривалий період використання.

Коли віск до мене приїхав, я ще мала покриття гель-лаком з більшою довжиною💅Можу сказати, що власницям довгих нігтиків може бути не дуже комфортно діставати засіб, адже баночка досить маленька. Але завжди можна підколупнути звідти :))

Дякую Mixtura за такий простий та якісний віск!

Дякую за увагу до допису 💛