krutoguuz

Biono Amino Acids Cleansing Gel

Biono Amino Acids Cleansing Gel

Склад: Aqua, Camellia sinensis water, Coco Glucoside, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitol, Pentylene Glycol, Glycine, Arginine, Phenylalanine, Sodium PCA, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance.

Гель на основі м'яких ПАР, гліцерину, екстракту алоє, екстракт зеленого чаю, що робить його м'яким та ніжним.

Мінімалістичний дизайн вже давно підкорив моє серце мінімаліста 💔. Гель має досить виражений квітковий аромат, який мені дуже подобається. Ще плюсом який я для себе виділила це тара, а саме дозатор. Бо мені не завжди зручно використовувати засоби з кришкою фліп-флоп(здається так це називається), особливо коли в тебе всі руки в гідрофілці. Тому за тару окремий + в карму бренду.

Читала багато відгуків, що типу в нього великий розхід, але це ж можна врегулювати і користуватися не повним натиском, тоді продукту ви отримуєте трішки менше, але його чудово вистачає для хорошого очищення шкіри.

Тектура в нього гелева, але не прям рідка, якраз ідеальна для комфортного вспінювання. Гель має прозорий колір.

Щодо його очищення, воно м'яке, але досить глибоке. Відчуття на шкірі після дуже приємні, ніби втратив пів кілограму бруду, така лекість, яка мені дуже сподобалася. Можна сказати, що гель вимиває до приємного скрипу, не пересушуючи, бо після немає відчуття стягнутості та неприємних відчуттів. Я користуюся ним вже кілька тижнів на постійній основі і рука тягнеться до нього постійно, що навіть відклала свій корейський засіб для вмивання)

Цей гель з амінокислотами був у моїх бажайках кілька місяців і нарешті я наважилася його спробувати і я дуже задовлена.

Користувалися продукцією від бренду Biono?