Аромаблок від Glade - чи може бути заміною аромадифузору?
Про моє невдоволення від аромадифузору Sister's Aroma ви вже знаєте з допису:
https://club.makeup.com.ua/post/37476/ 🧐
Я все ж купила новий від бренду Home flavour : https://club.makeup.com.ua/post/37819/ .
І мені на стільки сподобався аромат , що я із коридору перенесла його в кімнату 🧡
І знову виникло питання - а що ж поставити в коридорі)?🤓
І тут я згадала один момент із життя :
8 років тому я працювала в магазині, де продалась побутова хімія, та декоративка.
Протягом 2 років я була продавцем -консультантом і ідеально знала товар представлений на тей час☺️
І я відсілдкувала один момент - що декілька чоловіків періодично приходять , та на постійній основі купують аромаблок "Фруктова фантазія" Glade🤨.
Спочатку в мене не було ніяких запитань , звичайні собі покупці, але це повторювалось .... і одного разу я запитала в постійного клієнта - чому саме такий вибір ? типу це що такий хорошй засіб ?
І він мені відповів, що працює таксистом, і даний аромаблок саме з ароматом "Фруктова фантазія" ідеально підходить в машину замість "пахнючки" (адже він перевірив вже різні) , та добавив, що перевірено роками 👆🏻
Для мене це було відкриття✨
І звісно я собі придбала підставку, та аромаблок і в тей період часу використовувала вдома.
Але стали набирати популярності аромадифузори, тому і я перейшла на них😌
Дякую, що дочитали)
Тепер детальніше про засіб :
🔶гелевий катрідж має квадратну форму
🔶об'єм 8 мл
🔶вартість : 50-80 грн
🔶представлений в різних ароматах
🔶колір гелю залежить від аромату .
🔶засіб захищений мембраною із фольги, яку перед використанням потрібно зняти .
Про тримач та спосіб використання
Я маю тримача із серії Glade Sensations.
Він виготовлений із скла.
Раніше продавався набором разом із аромаблоком(але зараз чомусь не бачила в наявності) .
Дизайн підставки мінімалістичний , прозорий - підійде, для будь якого інтер'єру.
Якщо немає такого тримача - картонна упаковка від саше зроблена таким чином, що з неї можна сформувати підставку і не потрібно нічого додатково купувати , щодуже зручно .
Як використовувати?
Зняти фольгу із змінного картриджа, яка прикриває гель. Вставте картридж в утримувач відкритою мембраною назовні. Поставити гелевий освіжувач на горизонтальну поверхню або прикріпіть на чисту, суху вертикальну поверхню за допомогою стікера. Коли аромат почне зникати або коли гель висохне, замінити картридж на новий.
Висновок та враження
Наразі засіб протягом тижня наповнює мій коридор неймовірний ароматом стиглих фруктів🍑
Він солодкий , але не задушливий, достатньо приємний трішки із кислинкою .
Аромат наразі досить яскравий та відчутний. Орієнтуючись на свій досвід , коли використовувала його рааніше - саме для кімнати - такого формату вистачить орієнтовно на місяць , з часом інтенсивність запаху знижується.
Тоді можна переклеїти його в шафу і це чудова альтернатива для арома-саше. Або використовувати в автомобілі.
З досвіду хочу порекомендувати - якщо плануєте ставити в маленькому приміщенні, купуєте для шафи , або автомобіля - не знімайте повністю фольгу, адже тоді аромат для такої зони буде занадто (просто знімайте захисну мембрану із фольги періодично з часом , щоб гель висихав частково).
P.s. мене здивували , що більшість відгуків на мейк ап є негативними . Адже я мала лише позитивний досвід, можливо це залежить від партії . Тому цікаво відслідкувати даний момент , адже на сьогодні даний аромаблок ідеально замінив аромадифузор . І я дуже задоволена 🧡
Коментарі (0)