Юлія Лисенко

Багатообіцяюча маска без силіконів Garnier Fructis Папая

Багатообіцяюча маска без силіконів Garnier Fructis Папая

Всім привіт. Хочу поділитись своїми враженнями щодо відновлюючоі маски без силіконів від Garnier Fructis Папая. Довгий час користувалась масками з силіконами, які давали візуальний ефект, але волоссю не вистачало живлення, кінчики почали обламуватись. Тому почала шукати засоби без силіконів, спрямовані на живлення та відновлення пошкодженого волосся.

Проаналізувала склад, передивилась відгуки і зупинила свій вибір на цій досить бюджетній масці.

Що в складі?

Виробник заявляє про вміст вітамінів С, Е, F, Омега 6,9; олія дерева ши, жирні кислоти, папая.

Продукт не містить штучних барвників та силіконів.

Особливості застосування

Можна використовувати і як бальзам-ополіскувач, і як маска, і як лівін (без змивання). Я використовувала як маску.

Маска легко наноситься, має досить густу консистенцію, не стікає по пальцям, волосся одразу після нанесення і розподілення по довжині мʼяке і зволожене. Як на мене запах дуже різкий і хімозний, тримається на волоссі після висихання ще довго.

Багатообіцяюча маска без силіконів Garnier Fructis Папая
Багатообіцяюча маска без силіконів Garnier Fructis Папая

Результат

Помітила легке зволоження, волосся легше розплутується. Але...я стала пухнаста як пудель. На фото показую як виглядає моє пористе, фарбоване та вʼюнке волосся, яке висохло природнім шляхом. Мова про розгладжувальну дію від маски як бачимо не йде. Але плюс є: догляд дійсно без обтяження 😁. Можливо ця маска одразу підійде прямому волоссю, але я все-таки надіюсь на накопичувальний ефект і спробую її в використанні ще декілька разів.

Висновок

Бачу стан мого волосся, придушеного силіконами і знаю, що вау-ефекту від маски з максимально натуральним складом не буде. Дія спрямована на перспективу, і мабуть досить довгу, тому я продовжу використання цього продукту, враховуючи його особливості щодо візуалу.

Також хочу додати незмивний засіб для пригладження волосся, але без вмісту силіконів. Тому продовжую пошуки...

Юлія Лисенко
0
1
Підписки