Ксенія Вейсман

Порожні банки

Порожні банки

Почну з волосся і одразу з поганого:
Шампунь Jean&Len
Хоча загалом мені фірма подобається, але шампуні в них погані. Цей для жирного волосся, але вимиває волосся дуже погано. Після нього швидко жирниться голова.


Пінка Jonh Frieda
Пінка, яка просто скліює волосся і не робить нічого. На корені не підходить, бо виглядають жирними. Довжину обтяжує і скліює, з нею зачіска не буде триматися довго, і наступного дня неможливо зробити рефреш (в мене кучері)

Але з того, що мені дуууже сподобалось, і що я купую вже двічі:
Пінка Taft
Ідеальна, легка, не скліює, робить об'єм. Якщо висока вологість, до весь день не протримає, але волосся все одно буде виглядати гарно. А найважливіше, з нею легко робити рефреш навіть на третій день, достатньо просто трохи намочити волосся

Порожні банки

Наступними будуть засоби для тіла

Зараз закінчую свою колекцію мил від dove, залишилось ще пару штук😅 Фіолетове зовсім не смачно пахне, найгірший аромат з усіх мил бренду. А з вівсянкою мені сподобався аромат. Якісь у них однакова.

Eyenlip крем для рук

Сподобався маленький формат пакетику. Легка кремова текстура, на літо добре піде, бо він легкий, сильно не зволожує.

Petal Freah боді баттер

Мій улюблений формат кремів для тіла це баттери. Швидко вбирається, дуже приємний легкий аромат коксу з медом. Шкіра після нього м'яка та зволожена. Хотіла б спробувати і інші аромати.

Закінчимо засобами для обличчя.

Heimish гідрофільний бальзам.

Добре робить свою справу, але не економний та не подобається те, що його треба наносити сухими руками на суху шкіру. Я змиваю макіяж в душі, і там не вийде це зробити). Знаю більш класні бальзами

Skin1004 крем з центелою

Один з непоганих засобів бренду. Загалом я не люблю цей бренд і пробувала від них багато чого. Але цей крем хороший. В наборі йде лопаточка. Зволожує, не жирний, не липкий. Аромат не дуже, але на обличчі його не чутно. Можна спробувати як базовий варіант.

Fabyou тонер

Бюджетни і дієвий тонер. Звужує та очіщує пори, вирівнює рельєф та тон шкіри. Зовсім не очікувала такого ефекту від бюджетного засобу. Він з дозатором як у мила, що як на мене зручніше. Текстура води, аромату немає

Tatcha крем

Обожнюю фіолетову серію, але на повнорозмір крему не роскошелюсь😂 дуже люблю цей крем, це вже десь третя баночка. Хоч він для сухої шкіри, моєї жирної він також підходить

Eveline лікувальний лак

Не для обличчя, але віднесла в цю категорію. На початку працював добре, лікував нігті. Але під кінець засобу, нігті після нього дуже болілі. Не знаю яка причина цього, інструкцій дотримувалась.